- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм сбъркана?
Твоите безкрайни компромиси, с които се гордееш толкова много, почват да бият на глупост вече, особено щом той се държи с теб толкова зле.
HideBoy, евала за коментарите!![]()
Изобщо к'во верваш на некъв, дето само ти приказва някви думички, думички, думички, а с нищо не доказва любовта си? То така много лесно. Не те обича човек, който не се старае за теб, за връзката ви, за хармонията в нея.
Вместо това той се опитва всячески да те измачка, като ти натяква как ще те остави при всяка грешка. И според мен той много добре знае, че те кара да се чувстваш УЖАСНО, но продължава. Явно му харесва ти да си мислиш, че си лесно заменяема и НЕспециална, и под влияние на това ужасно чувство да се юркаш винаги да му се извиняваш, да правиш компромиси и да се юркаш да "спасяваш" връзката ви, която той е готов доста лесно да изостави, заради огромното си его или ддз и аз заради какво.
Стегни се. Когато не е прав му скочи на фасона. Стисни зъби и го направи - все някой трябва да го направи. Дори да си свикнала да си в подчинената роля, с малки стъпки и последователно стани обратния човек - с достойнство, самоуважение, който няма да търпи безсмислени спорове и разигравания. Като не е прав го отбий бе, не го търси, кажи му, че ако толкова държи на теб ще се обади, ще се извини, ще оправи нещата и т.н. Много си е повярвал тоя твоя - явно винаги се мисли за прав, а такъв не ти трябва.
И виж дали ще те потърси при следващата тъпа случка. Ако не, хич не си е заслужавал значи.
Сигурно е много трудно, при положение, че го обичаш, ама защо само да се измъчваш и тоя да те изстисква?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride