Така... Определено няма значение на колко съм, откъде съм и тн. Историята ми е банална, но няма с кой да го споделя... И с риск да бъда посрещната типично по "български", ще карам нататък... Всичко сигурно сте го чели милион пъти... Рядко се влюбвам, ама тоя път ми се случи. Ииии се влюбих, ама а де! Отначало момчето, което харесвах даваше някакви признаци, че го интересувам (в разпознаването съм добра, хората около мен са си прями). Това е едно на ръка... Иии после осъзнах, че просто няма да се получи и че трябва да се откажа. Работата е че не мога! При друг случай съм си казвала КРАЙ и толкова, но сега не мога. Става за ден-два, обаче като го видя ии ... ЗНАМ, че нищо няма да стане, отхвърлям предложенията бъди ОПТИМИСТ (знаете ги, приятелите), но въпреки това не съм готова да се откажа. И тва ми е основния проблем. НЕ търся някой, който да ми реши проблема, просто ако има някой да удари едно рамо, да сподели опит и тн и тн. За тези, които се ядосват, че са загубили "ценно" уеб-време-съжелявам. За тези, които имат какво да кажат-да заповядат!