- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтинийки .. :))
Здравейте! Случвало ли ви си е да си купите някаква супер евтина козметика..и тя да се окаже неочаквано добра за цената си? На мен честно казано не ,но доста приятелчета ми хвалят разни продукти от рода на 2-3 лв. и се чудя дали наистина има такова чудо "Евтино и хубаво".Нека който е ползвал нещо такова да сподели опита си .Няма да е лошо да спестим някой лев :P
Точно преди два дни инцидентно си взех един гланц за устни от супермаркета за 1.20лв и съм очарована.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
на мен ми харесват балсамите за устни от магазините за 1 лев .. онези различните ( диня , ягода , круша , портокал и т.н )![]()
хининова вида... лично аз ползвам тази на Милва, като цяло са достъпни и доста ефикасни поне при мен
да не забравяме и кремчетата Бочко и Здраве... ftw!
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Първоначално написано от LoveChocolate
+1 ;d
Моливите на Бруклин .. кремчета Здраве и Бочко.. продуктите на Балеа, кола маска Джанкар, хининова вода![]()
Нещата на Билка, страхотни са за цените си.
Хининовия шампоан на Каси, крем Здраве, трици за лице....
Не цената определя качеството на продукта..
По темата: Да,купувала съм си такава козметика..
Било то молив за очи,гланцове и тем подобни..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
това какво е?Първоначално написано от billytalent
![]()
по темата: купувала съм си балсам за устни за 2-3 лева, крем за ръце на Билка за 1.80, крем Здраве... за друго не се сещам в момента ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Използвам ги за ексфолиране на лицето или ги добавям в маски. Правят ми кожата адски чиста и мека.Първоначално написано от pitfall
http://prikachi.com/images/350/3388350Q.jpg
Продуктите на Билка,хума и розовата вода.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
хининова вода
хининов шампоан
трици (и моите са с кестен ;д )
о да нещата на Билка !!!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
+Първоначално написано от LoveChocolate
Предпочитам ги пред всички други.
Нот ми пукинг!
...Сега или Никога!
много е добро за цената
![]()
Hostis Honori Invidia
Една маска за лице. Има няколко вида. Против бръчки, против черни точки, за освежаване и заздравяване и против акне. Сега не мога да се сетя името и. Свърших я преди 3-4 дни. Струва 40 стотинки една кутия. Стига за 6-7 маски. Не съм ги броила точно.За по-евтино не се сещам.
![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
гланцове на Голдън Роуз http://www.picvalley.net/u/2479/6833...Ins5MB6JkL.JPG :P :P :P
Първоначално написано от RI0T
Може ли едно линкче че не се сещам за кои говорим.. За едни такива като рол-он дето са ли?![]()
Хмм, от доста евтини продукти съм доволна.
1. От бебешката течна пудра и от кремовете на Бочко
2. Бебешкото олио и лосион на Wickies
3. От лосионите за тяло на Афродита и Биофреш
4. Душ-кремът на Venus (невероятен е ном-ном)
5. Има един български крем за ръце с маслина,
който овлажнява изключително дълбоко![]()
6. Гримовете на Lovie, Bell и G. Rose, сенките на R. Rose
също са хубави.
7. Лаковете на FlorMar, Lovie, Катерин Арли, Бруклин
8. В един китайски магазин има страхотни маски за лице
9. Царевичното брашно (ексфолиант)
10. Продуктите на Essence и S-He също не са лоши
В момента само за тези се сещам. хД
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Също съм доволна и от крем здраве /особено за ръце/ и моливите за очи на голден роуз. Има и една спирала на ейвън, която стръва 3-4 лева /зависи в кой каталог е/. http://www.samodiva.bg/product/1492/...-lengths-.html![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
СОДАТА ЗА ХЛЯБ
Коса
Смесете малко от содата с шампоана си и много лесно ще премахнете остатъците от прах или продукти за коса като пяна и лак. Бързоомазняващата се коса е неприятна и често се налага да се мие ежедневно, за да изглежда добре. Това не се препоръчва, но как да се справим с проблема, като избегнем миенето всеки ден? Можете да приложите суха баня със сода бикарбонат, в корените на косата и после да продължите със сешоар по обичайния начин. Така косата ще изглежда чиста, без да сте я измивали с вода и шампоан. Редувайте обичайния душ с хитринката със содата.
Четките и гребените се замърсяват след известно време употреба. Полепени са с остатъци от пяна, лак и гел. Поставете ги в гореща вода с малко сода за няколко минути и ще ги извадите напълно чисти.
Кожа
Ексфолиант за лице. Смесете малко сода с топла вода или лосион за лице и ще си направите прекрасен ексфолиант. Не прилагайте сила при втриването, просто нежно масажирайте лицето, за да не се нараните, вместо да се разкрасите.
Сложете сода върху гъба и търкайте петите, лактите и други места, на които имате груба кожа, за да я отстраните.
Разтворената сода в топла вода действа и като автършейв за мъже с чувствителна кожа.
Направете си парна баня, за да почистите лицето си, като добавите към гореща вода малко сода и след това действайте по обичайния начин.
Уста
Содата действа и като избелващо зъбите вещество. Просто поставете на четката си за зъби и втрийте леко, но не прекалявайте, за да не повредите емайла на зъбите.
Нокти
Можете да омекотите кожичките със сода. Поставете ръцете си за няколко минути в топла вода с разтворена сода и ще омекотите кожичките, за да ги премахнете по-лесно.
Почистете среброто
Никога не е приятно да видим, че цветът на любимото ни сребърно колие не е същия. Втрийте сода с пръсти или стара четка за зъби. Друг вариант е да пуснете среброто във вряща вода със сода за малко.
~~~~~~~~~~~~
източник: http://ecomedia.bg/be-eco/ecology-fo...y/article/2478 (махнала съм "миризми" "почистете" и "отпушете мивката" ;D)
Моля те сети се името... Заитргирува ме...Първоначално написано от OnlyMeAndYou
Иначе по темата... И аз съм доволна от горните балсамчета
спиралата на голден роуз 2-3-4лв (зависи от къде си я купуваш)
- за моите мигли е идеална...
за гланцове пак на голден роуз - 5лв
Лосиони за тяло и душ гелове на гормет 3-4лв
- има 4 или 5 миризми и са уникални... Само дето като се изкъпеш и се намажеш ти иде да се захапеш.
ФДТ и путрата на Avon (от Colour trend-a) Харесва ми как ми стоят.
http://images.izideal.com/img/produc...oundation.jpeg
http://images.gittigidiyor.com/2135/...21359949_0.jpg
Лосиона на Гурме,който предното момиче показа(шоколааааааааад);Ес нс цялата им козметика и като цяло лаковете за нокти
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Наистина са страхотни,особено карамела и правят кожата толкова мека.Първоначално написано от sm_95
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!