- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтинийки .. :))
От абсолютно всеки малък козметичен магазин можеш да ги вземеш, зависи все пак откъде си де (ако си от Русе мога да те упътя към най-голямата колекция като избор от цветове от тези лакове на едно мястоПървоначално написано от pressiana
)
крем на бочко, много му се радвам
шампоан оцветител на Марион, с една опаковка от 1,50лв успявам да се правя по 3-4 пъти, хем ми спестява нерви ако не ми хареса как стои, хем си се кефя на шарении ^^
очната линия на голдън роуз е хубава, имам я от доста време, но забелязвам,че е започнала да се сгъстява и нещо не седи както трябва последния път когато си я сложих = нова![]()
лаковете на selene, само от тях съм доволна на що годе по евтини цени. В сравнение с тези на ейвън и орифлейм и другите буламачи поне не се люспят толкова бързо и засъхват.
със сигурност има и още неща с които не съм се 'минала', като цена, но за момента не се сещам![]()
Ауу мацка, шампоана откъде го купи? 2 месеца търся усърдно и не намирамПървоначално написано от ByK
дали знаеш къде го продават в плд?
ОО, ами нямам идея в Пловдив. Но със сигурност не търси по големи магазини като ДМ и други, няма да откриеш! Аз съм от Мездра, но уча във Враца и реших от любопиство първо да потърся именно в ДМ, но за моя учуда там нямаше.И после си намерих в някаква по-нормална и 'затънтена' парфюмерия в моя град.
![]()
Иначе ако не намериш на Марион, мисля, че имаше някакви на Palette, но тях не съм ползвала.![]()
Ох я препоръчаите някакъв коректор,по-ефтин,защото ми писна да давам толкова пари за глупости,които не правят нищо...трябва ми само за под очите![]()
А и маска за боядисана коса (руса..)![]()
Орфилейм имат един,много е хубав.Цената му е 7,90 единствено за кръгове под очите е.Немога да намеря снимкаПървоначално написано от Biskfitka
В малко тубичка е,като гланц.
За маската препоръчвам да видиш темата за косите,също така да използваш висококачествени продукти.И все пак можеш да пробваш;
Маската на Miosotis с костен мозък и плацента,Gliss 19 repair,L
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Евтини са и съм доволна от тях![]()
+1 без фон дьо тена, не съм го ползвала :P , особено пудрата е супер, за цената си е направо перфектнаПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
Кремчето "Здраве"- многоо добро!!!![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Продуктите на Билка![]()
Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!
Да аз много се кефя на такива неща.![]()
В смисъл не само на козметика а и на дрехи, да си ги изравям някакви евтини, а яки. :Д
Крем за ръце на билка, бутер за тяло на афродита с манго, стимуланта на Икаров и на всякакви лакове, гланцове съм попадала... мн яко ^^
Лаковете Golden rose, Classics, Miss Selene, заздравителите и изсушителят за лак Perfekt, шампоаните Milva, спрея балсам Глис, бадемовото масло, Nivea Velvet rose, Balea гелове за лице и продуктите Fruttini.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
От парфюмите на Рефан съм доволна,за цените си са много добри.
Крем Здраве,На Билка и Балеа нещата също си заслужават.Също имаше една спирала на Golden rose 3 лв струва,но ми прави миглите хубави
Пудра I love just u
Коректор Джулиан
Руж Импала
Сенки Gabrini
Тоалетното мляко на Евтерпа ♥
Лаковете на Флормар са уникалниии ...Катерин Арлей също...Сенките на Руби Роус и моливите на Флормар и Голдън роус...има и още много![]()