.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Голям фен Аватара на UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Цитирай Първоначално написано от UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от mixii017
    лаковете miss selene много са добри
    Ахааа и са 80 стотинки ;д

Откъде си ги взимате?

Иначе - хининова вода, розова вода, крем Здраве, кола маска Жанкар, балсами за устни Балеа..
    От абсолютно всеки малък козметичен магазин можеш да ги вземеш, зависи все пак откъде си де (ако си от Русе мога да те упътя към най-голямата колекция като избор от цветове от тези лакове на едно място )

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    крем на бочко, много му се радвам

шампоан оцветител на Марион, с една опаковка от 1,50лв успявам да се правя по 3-4 пъти, хем ми спестява нерви ако не ми хареса как стои, хем си се кефя на шарении ^^

очната линия на голдън роуз е хубава, имам я от доста време, но забелязвам,че е започнала да се сгъстява и нещо не седи както трябва последния път когато си я сложих = нова

лаковете на selene, само от тях съм доволна на що годе по евтини цени. В сравнение с тези на ейвън и орифлейм и другите буламачи поне не се люспят толкова бързо и засъхват.

със сигурност има и още неща с които не съм се 'минала', като цена, но за момента не се сещам

Фен Аватара на Donnie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    крем на бочко, много му се радвам

шампоан оцветител на Марион, с една опаковка от 1,50лв успявам да се правя по 3-4 пъти, хем ми спестява нерви ако не ми хареса как стои, хем си се кефя на шарении ^^

очната линия на голдън роуз е хубава, имам я от доста време, но забелязвам,че е започнала да се сгъстява и нещо не седи както трябва последния път когато си я сложих = нова

лаковете на selene, само от тях съм доволна на що годе по евтини цени. В сравнение с тези на ейвън и орифлейм и другите буламачи поне не се люспят толкова бързо и засъхват.

със сигурност има и още неща с които не съм се 'минала', като цена, но з момента не се сещам
    Ауу мацка, шампоана откъде го купи? 2 месеца търся усърдно и не намирам дали знаеш къде го продават в плд?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ОО, ами нямам идея в Пловдив. Но със сигурност не търси по големи магазини като ДМ и други, няма да откриеш! Аз съм от Мездра, но уча във Враца и реших от любопиство първо да потърся именно в ДМ, но за моя учуда там нямаше. И после си намерих в някаква по-нормална и 'затънтена' парфюмерия в моя град.
    Иначе ако не намериш на Марион, мисля, че имаше някакви на Palette, но тях не съм ползвала.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Лакове за нокти на:
    Flormar
    Bell
    Catherine Arley

козметика Alverde.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ох я препоръчаите някакъв коректор,по-ефтин,защото ми писна да давам толкова пари за глупости,които не правят нищо...трябва ми само за под очите
    А и маска за боядисана коса (руса..)

Мега фен Аватара на koshtramba
    Червилата на essence :

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Ох я препоръчаите някакъв коректор,по-ефтин,защото ми писна да давам толкова пари за глупости,които не правят нищо...трябва ми само за под очите
    А и маска за боядисана коса (руса..)
    Орфилейм имат един,много е хубав.Цената му е 7,90 единствено за кръгове под очите е.Немога да намеря снимка В малко тубичка е,като гланц.
    За маската препоръчвам да видиш темата за косите,също така да използваш висококачествени продукти.И все пак можеш да пробваш;
    Маската на Miosotis с костен мозък и плацента,Gliss 19 repair,L
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3

Евтини са и съм доволна от тях

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate

+1 без фон дьо тена, не съм го ползвала :P , особено пудрата е супер, за цената си е направо перфектна

Град
    Plovdiv
    Кремчето "Здраве"- многоо добро!!!
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Продуктите на Билка
    Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!

Да аз много се кефя на такива неща.
    В смисъл не само на козметика а и на дрехи, да си ги изравям някакви евтини, а яки. :Д
    Крем за ръце на билка, бутер за тяло на афродита с манго, стимуланта на Икаров и на всякакви лакове, гланцове съм попадала... мн яко ^^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лаковете Golden rose, Classics, Miss Selene, заздравителите и изсушителят за лак Perfekt, шампоаните Milva, спрея балсам Глис, бадемовото масло, Nivea Velvet rose, Balea гелове за лице и продуктите Fruttini.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate

Имам ги и трите Страхотни са за цената си
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

От парфюмите на Рефан съм доволна,за цените си са много добри.
    Крем Здраве,На Билка и Балеа нещата също си заслужават.Също имаше една спирала на Golden rose 3 лв струва,но ми прави миглите хубави

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Пудра I love just u
    Коректор Джулиан
    Руж Импала
    Сенки Gabrini
    Тоалетното мляко на Евтерпа ♥
    Лаковете на Флормар са уникалниии ...Катерин Арлей също...Сенките на Руби Роус и моливите на Флормар и Голдън роус...има и още много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си