- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Професионален културизъм
Тренирам 5 месеца , това пък от къде го изкара?Първоначално написано от zero
Хайде стига глупости дрънка кви спортове ала бала , на думи всеки е велик![]()
Закво ти е такава ниска категория, след като си напреднал ???ИСКАМ ДА ПОЯСНЯ КАТЕГОРИЯТА ДА Е ВЪЗМОЖНО С НАЙ-НИСКИ КРИТЕРИИ,ТАКИВА,ЧЕ ДОРИ И AWERW ДА МОЖЕ ДА УЧАСТВА!
Общо взето искам възможно най-обикновенни хора,дето са с по 4-5 месеца в залата без хранителен режим,нещо такова Very Happy
Това, което се опитвах да ти обясня е, че спонсор много много трудно можеш да намеришПари за спорт у нас почти НЕ се отделят.
+ това и не казвам, че съм със завидна физика (мога да ти пратя снимки ако държиш) но това не е гаранция, че съм аз, нали ?
Според мен, ти изглеждаш по-добре от меназ винаги съм искал да съм слаб и релефен, ноо ... гена си е ген
Просто каза, че съм бил на краставици 7 месеца иии реших да ти обясня, че след толкова много спортуване, едва ли няма да мога да си направя 1 хранителен режим ^^
(като се има предвид, че и слабост ми е биологията)
Нищо лично, малко ми е заядлив тона, но това е от прекаленото учене и напрежение, на което съм подложен в момента
Ааа относно това, какво съм тренирал с удоволствие може да се видим (ако си някъде наблизо около мен) да по спортуваме !
Ами ако си близо до Солун може да се видим!
Ето да видиш тук в Гърция категория junior до 23 години...
Виждаш ме мен на снимката , виж и тоя
http://www.youtube.com/watch?v=B2WnSANtjk8
Сега разбираш ли ?
Защо може да искам възможно най-ниски критерии?
ПП: И този дори не е спечелил , има по-големи изроди от негоЗнам , че като го гледаш не е нищо ще речеш като мислиш за големите културисти като Арнолд Колман или Дориян,но май май доста по релефен от мен , масата не знам как е,но май е и по-обемен и плюс това зоба ..
Понеже гледам, че търсиш малко финансова подкрепа за спорта.
http://www.facebook.com/fitness1bg?sk=app_4949752878
Вярно, че е изтекъл срока, обаче мисля, че всяка година ги провеждат, така че може да се пробваш и догодина. Успех![]()
1.Това не са спонсориПървоначално написано от pencilwarrior
2.Такива състезания,дето решават приятелчатата по фейсбуука кой ще победи,просто са глупави..Значи няма значение физиката ти,а по-точно колко приятели/познати ще кликнат "Харесва ми" , пълна шитня!
@Virus преди около месец (може и по-малко)имаше турнир по културизъм в Пловдив.Мисля че всяка година се провеждат 1-2 подобни мероприятия ако искаш повече инфо ще пробвам да ти намеря.
Еми пробвай ако можеш,то тва ми трябва за по-късно де,ама от сега търся,все още съм в Гърция..Първоначално написано от LastFN
Ето вижте тук намерих малко снимки на културисти junior и fitness junior !
http://www.bodybuilding.gr/forum/showthread.php?13037-NABBA-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%C E%B9%CE%BF-%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%C E%BC%CE%B1-(28.5.2011-%CE%A3%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82)/page5
В началото е общият победител по-долу са тия от junior
Вижте снимките,форума е гръцки!
ПП ! Кликнете на 5та страница![]()
Ти си по-як от половината от тезиКато те намажем да лъщиш и си бомба
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
тези наистина са доста хилавички... имам чуството, че ако се хвана за 1 година ще съм по-добре от тях.. (не че не съм по-голям на размери ама релефа ми куца яко )![]()
![]()
Чудя се ако се опитам да се занимавам по-сериозно за 2-3 години,да отида на 100-110 кг и като чистя да не падам под 100 кг,после ако се явя с 5-6 % мазнини ще спечеля ли? Обаче най-вероятно ще е доста трудно 100 кг чист мускул с толкова малък процент мазнини без медикаменти или греша?
аабе имай едно на ум,че на състезание губиш едно 5-6 литра вода, така че и тях смятай към самите кг. Плюс твае доста трудно да поддържаш над 100 и в същото време да сваляш мазнини!
Да стана нещо като Kai Green ама с по-яки плочки![]()
Въпроса е да намериш такъв турнир,където,ако се справиш ще дадат ай не сериозна,ама някаква прилична сума.Не си струва да се бъхтиш 2-3 години за некви 200 лв(примерно),пък ако земаш и добавки смятай колко ще си на минус.
За тва са ми и спонсоритеПървоначално написано от slicky
![]()
В България ако мислиш да ходиш над 100 кг ще те смачкат нищо лично просто там момчетата са досте добре подготвени.Ако искаш да успееш може би ще трябва да наблегнеш към медикаменти
П.С. кажи си мерките
Виж ся говоря да ида аз да съм 100 кг,ама да ида на такива Junior като ей тези на снимките да са. Няма ограничения на тегло и ръстПървоначално написано от LastFN
![]()
Иначе мерки?Казвай точно ! ;d!