- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Професионален културизъм
Закво ти е такава ниска категория, след като си напреднал ???ИСКАМ ДА ПОЯСНЯ КАТЕГОРИЯТА ДА Е ВЪЗМОЖНО С НАЙ-НИСКИ КРИТЕРИИ,ТАКИВА,ЧЕ ДОРИ И AWERW ДА МОЖЕ ДА УЧАСТВА!
Общо взето искам възможно най-обикновенни хора,дето са с по 4-5 месеца в залата без хранителен режим,нещо такова Very Happy
Това, което се опитвах да ти обясня е, че спонсор много много трудно можеш да намеришПари за спорт у нас почти НЕ се отделят.
+ това и не казвам, че съм със завидна физика (мога да ти пратя снимки ако държиш) но това не е гаранция, че съм аз, нали ?
Според мен, ти изглеждаш по-добре от меназ винаги съм искал да съм слаб и релефен, ноо ... гена си е ген
Просто каза, че съм бил на краставици 7 месеца иии реших да ти обясня, че след толкова много спортуване, едва ли няма да мога да си направя 1 хранителен режим ^^
(като се има предвид, че и слабост ми е биологията)
Нищо лично, малко ми е заядлив тона, но това е от прекаленото учене и напрежение, на което съм подложен в момента
Ааа относно това, какво съм тренирал с удоволствие може да се видим (ако си някъде наблизо около мен) да по спортуваме !