- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Трудно ми е вече
Виж,то всеки се изморява от обществото и живота.И на мен ми е писнало от доста неща и искам да живея на далечен остров далеч от целия побъркан свят.Но аз разбирам,че не виждаш смисъл в живота.Остави обществото-на всеки му идва в повече понякога от него.Остави и ,че не обичаш да контактуваш-много хора има като теб.Остави и това,че вместо да скачаш с бънджи си стоиш у вас-на всеки понякога не му се прави нищо и не всеки е длъжен да харесва това,което масата харесва.Остави и ,че си чалната-всеки е чалнат понякога.Но смисъла в живота всеки сам трябва да си го намери.Аз примерно мисля,че щастието и здравето са на първо място,както ценностната с-ма и добротата.Разбери кое те прави щастлива и майната му на обществото-това е цената на трънливият и тежък път-дали да си от стадото,или да проявиш характер и сам да тръгнеш по трънливият път и да си носиш кръста.
И самоубийството е че не оценяш живота си.Не е никакво решение на нищо.
Понякога малките неща са най-ценните и истинските и могат да направят човек щастлив.Но и най-често пропускаме малките неща в живота.
Намери и прави това,което те прави щастлива,а не това,което обществото ти нарежда какво,защо и как трябва.Иначе има хора,които просто не мислят за нищо и са щастливи,защото казват,че в противен случай биха полудели,ако мислят като обществото.И самотата,от която всички бягат е хубаво нещо,ако знаеш как да я използваш.Всеки има нужда да остане сам със себе си и мислите си понякога.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !