.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    Бургас
    Завиждам ти че не се притесняваш!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    само не разбрах защо да не учи английски? аз вмомента го уча като основен (с втори италиански) и искам да кажа, че си утвърждавам доста от нещата, които съм учила преди това!! но все пак не мисля все още за професия или нещо такова, а те са само 6ти клас

ss9 <----бал почти 34 LOL тцтцц... моя беше само 32... еми не е честно
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    само не разбрах защо да не учи английски? аз вмомента го уча като основен (с втори италиански) и искам да кажа, че си утвърждавам доста от нещата, които съм учила преди това!! но все пак не мисля все още за професия или нещо такова, а те са само 6ти клас

Да се учи, ама не да се почва от начало, това имам предвид
    Иначе за БАЛ-а: аз го изкарах тоя висок БАЛ точно защото не се панирах на изпита и си реших нещата от първия модул перфектно, който е лесен, а за втория си викам "каквото направя". Сигурен съм, че ти нещо си се притеснила по време на изпита, и заради това не си изкарала такъв БАЛ

Глуспоти!

Не се чувате какво говорите! Ако искаш да научиш един език качествено го записвай като първи език в Езикова Гимназия. Целия материал, който сте го учили до сега 7 години, в ЕГ се минава за няма и 3 месеца...сами си направете сметката колко сте го изучили този език за 7 години.

Относно втория език:Ако сте решили да запишете друг език,неизучаван досега си е атомна бомба в гащите, с извинение. Не питай старило,питай патило, както казват хората. Направих тази грешка и сега нито знам руски, нито немски (и двата съм ги учил като втори езици). Пак че английският ми беше на ниво.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Само да кажа на тия които се колебаят, че английският ако смятате, че го знаете, и искате да се запишете с друг първи език... без да тренирате английския... нищо няма да стане.

Имам една бивша съученичка, бяхме в един клас 7 години като от първи клас учим английски. През 2009 тя отиде в Езикова гимназия с усилено изучаване на немски, 2 език си остана EN. Преди време се видяхме като тя самата ми призна колко много е забравила заради немският.

Беше една от най-добрите в класа ни по английски, а за 1 година, каза, че 30 минути се била чудила как е "жълто" - т.е. yellow.

Сами си правете сметката....

Супер фен Аватара на scrooper
    ^напротив, ако учиш сериозно няма да имаш грешка, дори и с навлизане в напълно "непознати води". Към авторката- евала, че отсега мисли за професията си. Само дано не си остане с мисленето...
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от ss9
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie

Да се учи, ама не да се почва от начало, това имам предвид
    Иначе за БАЛ-а: аз го изкарах тоя висок БАЛ точно защото не се панирах на изпита и си реших нещата от първия модул перфектно, който е лесен, а за втория си викам "каквото направя". Сигурен съм, че ти нещо си се притеснила по време на изпита, и заради това не си изкарала такъв БАЛ

мне точно всъщност просто заебах тотално нещата и изобщо не учих а и мисля, че 32 никак не беше зле ии продължавам да твърдя, че да си учат основно АЕ няма да им навреди
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на Chacho
    Става много ясно. После хептем ясно ще ви стане, колко по-добре е да владееш повече езици.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

не знам дали някой го е споменал, но предполагам и класическата е вариант (въпреки, че доколкото съм чувала там не влиза кой да е...)

иначе, да, немските (73то и първа), френската и испанската са също добър избор
    ay caramba

Град
    софия
    Щом искаш журналистика наистина езиковата гимназия е най-доброто решение! Ако си учиш английски от 8 години, няма смисъл да кандидатстваш в АЕГ. Аз лично ти препоръчвам ФЕГ-а !! Трета година съм там..няма да съжаляваш!
    Всички пътища водят към теб... !!! <3
    http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY

Цитирай Първоначално написано от aras97
    А за школите в 7 клас - ами необходими са си, дори и човек да е отличник в училище. Просто часовете са малко, примерно по математика, и не стигат за да се тренират начините за решаване и на по-труднички задачи, не като тея в учебника. Обикновено се провеждат в един от двата дни - събота или неделя, и по двата предмета. В нашто даскало например, хем учителката по мат беше супер яка, не бяхме пипвали задачи с допълнително построение. Но в школата доста се упражнявахме с такива.
    Но все пак, не може да разчиташ само на тях. Защото има хора, които разчитат на това, че както дадат малко пари за допълнителни уроци, ще могат тотално да зае*ат училището...

Не знам да има такава гимназия, но някоя езикова доста ще ти помогне. Аз уча в "1ва Частна Английска гимназия Уилям Шекспир" и съм страшно доволна от обучението. Успех

Град
    Бургас
    Аз както казах съм учила 7 години вече английски и смятам да продължа с друг език защото английския го упражнявам всеки ден с една моя приятелка американка и така че това е друго!

Lightbulb Професионално обрасование

Привет! Ако искаш като завършиш да си намериш веднага отлично платена работа ще ти кажа, че сега е много модерна оптоелектрониката. Обучените хора не достигат. Можеш да провериш на адрес:
    http://uraa.eu/BG-newspaper/
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си