- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде да уча?
Завиждам ти че не се притесняваш!![]()
само не разбрах защо да не учи английски? аз вмомента го уча като основен (с втори италиански) и искам да кажа, че си утвърждавам доста от нещата, които съм учила преди това!! но все пак не мисля все още за професия или нещо такова, а те са само 6ти клас![]()
ss9 <----бал почти 34LOL тцтцц... моя беше само 32... еми не е честно
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да се учи, ама не да се почва от начало, това имам предвидПървоначално написано от thegreenzombie
Иначе за БАЛ-а: аз го изкарах тоя висок БАЛ точно защото не се панирах на изпита и си реших нещата от първия модул перфектно, който е лесен, а за втория си викам "каквото направя". Сигурен съм, че ти нещо си се притеснила по време на изпита, и заради това не си изкарала такъв БАЛ![]()
Не се чувате какво говорите! Ако искаш да научиш един език качествено го записвай като първи език в Езикова Гимназия. Целия материал, който сте го учили до сега 7 години, в ЕГ се минава за няма и 3 месеца...сами си направете сметката колко сте го изучили този език за 7 години.
Относно втория език:Ако сте решили да запишете друг език,неизучаван досега си е атомна бомба в гащите, с извинение. Не питай старило,питай патило, както казват хората. Направих тази грешка и сега нито знам руски, нито немски (и двата съм ги учил като втори езици). Пак че английският ми беше на ниво.
Само да кажа на тия които се колебаят, че английският ако смятате, че го знаете, и искате да се запишете с друг първи език... без да тренирате английския... нищо няма да стане.
Имам една бивша съученичка, бяхме в един клас 7 години като от първи клас учим английски. През 2009 тя отиде в Езикова гимназия с усилено изучаване на немски, 2 език си остана EN. Преди време се видяхме като тя самата ми призна колко много е забравила заради немският.
Беше една от най-добрите в класа ни по английски, а за 1 година, каза, че 30 минути се била чудила как е "жълто" - т.е. yellow.
Сами си правете сметката....
^напротив, ако учиш сериозно няма да имаш грешка, дори и с навлизане в напълно "непознати води". Към авторката- евала, че отсега мисли за професията си. Само дано не си остане с мисленето...
always late but worth the wait!
Първоначално написано от ss9
мне точновсъщност просто заебах тотално нещата и изобщо не учих
![]()
а и мисля, че 32 никак не беше зле
ии продължавам да твърдя, че да си учат основно АЕ няма да им навреди
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Става много ясно. После хептем ясно ще ви стане, колко по-добре е да владееш повече езици.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не знам дали някой го е споменал, но предполагам и класическата е вариант (въпреки, че доколкото съм чувала там не влиза кой да е...)
иначе, да, немските (73то и първа), френската и испанската са също добър избор
ay caramba
Щом искаш журналистика наистина езиковата гимназия е най-доброто решение! Ако си учиш английски от 8 години, няма смисъл да кандидатстваш в АЕГ. Аз лично ти препоръчвам ФЕГ-а !! Трета година съм там..няма да съжаляваш!![]()
![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Но все пак, не може да разчиташ само на тях. Защото има хора, които разчитат на това, че както дадат малко пари за допълнителни уроци, ще могат тотално да зае*ат училището...Първоначално написано от aras97
Не знам да има такава гимназия, но някоя езикова доста ще ти помогне. Аз уча в "1ва Частна Английска гимназия Уилям Шекспир" и съм страшно доволна от обучението. Успех![]()
Аз както казах съм учила 7 години вече английски и смятам да продължа с друг език защото английския го упражнявам всеки ден с една моя приятелка американка и така че това е друго!![]()
Привет! Ако искаш като завършиш да си намериш веднага отлично платена работа ще ти кажа, че сега е много модерна оптоелектрониката. Обучените хора не достигат. Можеш да провериш на адрес:
http://uraa.eu/BG-newspaper/
Успех!