.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Моля за съвет..

Извинявам се предварително,ако има друга такава тема ,но не съм я видяла.
    : )
    Зарибявам се с едно момче около 3 месеца вече и той все още не ми е предложил да излезем.Пишем си по скайп,фейсбук ,говорим си по телефона постоянно,но не става и дума дори за кафе.Покани ме на бар ,но в последният момет се отказа.. Най-странното е ,че преди няколко дни се разминахме по улицата и той дори ме подмина ,а приятелите му ме поздравиха.Моите приятелки ми казват да го зарежа и да не се занимавам повече с него,но нещо ме спира,не съм влюбена нито го обичам ,но имам желание да подържам връзка с него.. Доколкото чувам от разни хора той иска просто секс,а пред мен се държи по съвсем различен начин..
    Какво бихте ме посаветвали да направя?
    Благодаря предварително : ))

при теб с него нещата се развиват по-бавно и най-вероятно търпението от теб по-късно ще се възнагради и връската може да потръгне.ако ви е писано то всичко идва от самосебе си ако не да не те е яд и да вървиш и гледаш само напред и да търсиш нова връска

Щом такива неща се говорят за него, едва ли ще е без хич.
    Може би вижда, че ти си много хлътнала и т.н. и не иска да те разочарова/да ти дава надежди?

Това са само предположения де.

Вземи го покани ти на кафе, кажи му "Хайде да излезем от мрежата" (като в love.net) и ако/като се видите, преценявай как се държи, дали е плейбой, сваляч или има изгледи да се срещате, да заформяте някакви събирания само двамата и т.н.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Първо ще те посъветвам да не слушаш кой какво ти казва.. след като не те кани на среща, покани го ти Нещо срамно ли има? Или искаш да чакаш още? Причините за поведението му може да са много - несигурност, може и да се притеснява и срамува?
    Ако се съгласи на среща и започнете да се виждате.. сама ще разбереш дали има интерес към теб.. и дали иска само секс
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

той е типичният плейбой ,но не е напълно наясно с чувствата ми хах ;дд
    а относно това за кафето излизали сме но в обща компания преди много време и се държеше доста добре,казвала съм му и сега но напоследък имал много мачове (футболист е )

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз бих го поканила . Обаче трябва да знаеш, че някои момчета се плашат, ако момичето поеме инициативата. Ако това не е в твоя стил или пък се опасяваш, да не се стресне от теб, тогава внимателно наклони темата при разговор с него към нещо, което няма как да се случи, ако не се видите на живо. Как вече ти трябва да прецениш според случая и възможностите ви за разговор с него. Не искам да давам примери, защото както казах по-горе съм твърде директна.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от Kathrine
    той е типичният плейбой ,но не е напълно наясно с чувствата ми хах ;дд
    а относно това за кафето излизали сме но в обща компания преди много време и се държеше доста добре,казвала съм му и сега но напоследък имал много мачове (футболист е )

Много добре си помисли.. заслужава ли си да си с подобен човек.Мисля си.. че ти самата вече знаеш отговора.Ако решиш, че не е подходящ по - добре прекрати така и неизяснените ви отношения, може би някъде там има човек, който ще те оцени и ще се радва на вниманието ти ..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    и отново идва темата за задълженията на мъжете.. да направим първата крачка, да поканим първи на кафе.. поемете инициативата, мамка му.. и не говоря за тоя случай, говоря по принцип.. не сме длъжни и не е наше задължение!

По темата - защо си мислиш, че той би си признал, че иска секс? Възможно е и да не иска, но все пак.. дали ше ти каже? Помисли си с поглед по-отстрани - как се държи, как ти говори, какво най-много си говорите, теми-меми.. кой започва разговорите (скайп, фейсбук), кой на кого звъни първи по телефона.. и тогава си помисли какво би искал.. направо цялостна оценка на това, което сте си изговорили.. щото то контакт е нямало, само приказки.. и тогава реши какво да правиш..

Супер фен Аватара на badsector

Re: Моля за съвет..

Цитирай Първоначално написано от Kathrine
    ...не съм влюбена нито го обичам ,но имам желание да подържам връзка с него...
    Искаш да имаш празна връзка с някой, без чувства?!? Първо се изясни какво точно искаш и тогава предприемай действия. Имай предвид, че обикновено спортистите в тази възраст искат само секс с различни жени, просто имай едно наум. Колкото до излизането, представи си, че не пие кафе и не обича смърдящи и задимени дупки (нормално, спортист е). Пробвай да го изведеш на разходка в парка и обсъждайте готините мацки, които срещате по пътя. Така ще имаш представа какво иска като цяло от жените
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    ...внимателно наклони темата при разговор с него към нещо, което няма как да се случи, ако не се видите на живо...
    Много любим трик

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си