.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

кофти ситуация ... КАКВО СТАВА

с едно момче имахме нещо като зарибявка 4 месеца той не беше много сигурен и накрая взе да се осъзнава и пак много се промени в положителна насока показваше си симпатиите вечно намеци подхвърляния и т.н и в един ден съвсем случайно без да очаквам той ми призна чувствата си аз също но той не ме разбра правилно после се дръпна виждахме се пак не много често защото е 12 клас и вече почти не идваше ... и сега на 23 т.е вчера имаше бал ... оказа се че всички приятели от компанията и дори неговите \"приятелки\" са поканени но за мен просто е забравил ... пред мен стана въпрос за 23 той нищо не каза само се смее и т.н и въпроса ми е защо така рязко се дръпна ? все пак достатъчно пъти му казах че не ме е разбрал правилно и е станала грешка ... дали просто не се е отказал ... ? ;\\
    Живота е кратък... ...изживей го пълноценно......изкефи му се ;]

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Е ти какво си му казала, че той не те е разбрал правилно?
    Попитай го.. поговори с него защо се е отдръпнал... пък най-добре се откажи.. Ще го забравиш!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на badsector
    Ами изяснете се, но не с намеци, ами директно си кажете какво мислите. Все пак сте пълнолетни, не сте чак толкова малки. Ти какво искаш от него? Може да не сте се разбрали, може на него да му се е събрало повече напрежение покрай бала, може да е решил да не започва нищо, защото иска да учи в друг град... Вие си знаете най-добре, слагайте картите на масата.

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Е ти какво си му казала, че той не те е разбрал правилно?
    Попитай го.. поговори с него защо се е отдръпнал... пък най-добре се откажи.. Ще го забравиш!!
    +1

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Според мен се е отказал.
    Щом е спрял да ти показва симпатиите си и се "прави", че не вижда намеците ти... значи за него всичко е приключило.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Повярвай ми ако някой те харесва истински ще те покани на ден като този...но явно просто си е променил мнението...забрави го и успех
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel
    Повярвай ми ако някой те харесва истински ще те покани на ден като този...но явно просто си е променил мнението...забрави го и успех
    Живота е кратък... ...изживей го пълноценно......изкефи му се ;]

Град
    софия
    Добре дошла в клуба Кофти тръпка е да, но се преживява. Просто сигурно се е отказал..щом така те игнорира. Един съвет- направи същото. Той щом не е разбрал, че и ти го харесваш, макар и казвайки го по грешен начин, значи му е малко през к**а Звучи гадно, но най-ввероятно е така, защото и на мен ми се случи нещо подобно. Ако наистина много го харесваш и ти се занимава, пробвай още веднъж...поговорете си, но според мен е загубена кауза Успех
    Всички пътища водят към теб... !!! <3
    http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си