.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Хелп

Хелп

Здравейте

Преди време вървях със едно момиче и скъсахме.
    Сега ми харесва много същото момиче но незнам как да постъпя след като съм вървял със нея един път и сме скъсали по една причина сега незнам кво да правя
    Някой ако може да даде съвет как да и покажа че я харесвам адски много.

Град
    Сендария
    Ами аз бих те посъветвала да я питаш!!!!! От опит не боли (много) А и какво от това, ако тя ти откаже? Не е като да я изгубиш отново!

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Дълго ли не сте се чували ?
    Обади и се да се видите, пиши и в скайп, за да видиш как е.. за нещо сериозно ли се разделихте? Ако сте си останали в добри отношения и си няма приятел.. предполагам, че няма да е против да излезе с теб. След това ще си усетиш как стоят нещата
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Сваляш я като да е чисто нова и вървежна

П.С. Администратор-модераторското съсловие не смята ли, че аватарът на автора е недупостимо еротичен?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от aLLa
    Обади и се да се видите, пиши и в скайп, за да видиш как е.. за нещо сериозно ли се разделихте? Ако сте си останали в добри отношения и си няма приятел.. предполагам, че няма да е против да излезе с теб. След това ще си усетиш как стоят нещата
    Значи тя беше от моя клас когато бяхме гаджета.
    Обаче нещо се обърка и решихме да си останем приятели.Аз и пиша по скайп общуваме но някакси ми е неудобно да я попитам.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Сваляш я като да е чисто нова и вървежна

П.С. Администратор-модераторското съсловие не смята ли, че аватарът на автора е недупостимо еротичен?
    За аватара.
    Кво му е толкова еротичен ? Женичката си има нещо на срамните места така че модераторите да си преценят
    Се пак не е чисто гола.

Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от php
    Цитирай Първоначално написано от aLLa
    Значи тя беше от моя клас когато бяхме гаджета.
    Обаче нещо се обърка и решихме да си останем приятели.Аз и пиша по скайп общуваме но някакси ми е неудобно да я попитам.

Няма защо да ти е неудобно.. я си представи, че и тя иска да е с теб, а я е срам да ти каже? Все пак няма да и правиш предложение за брак, нали Това е просто едно кафе, или разходка..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Не съм сигурен дали ще иска да се срешнем някаде.
    Във момента през главата ми минават милион мисли Ако откаже да излезем тогава незнам кво да правя да и кажа да останем приятели или кво незнам незнам просто

Град
    DreamlanD *
    Не е нужно да казваш каквото и да е.. и все пак не бъди с нагласата, че ще ти откаже.Не виждам нищо задължаващо в една подобна среща.. спокойно, ако не опиташ, няма как да си сигурен

Голям фен Аватара на asasfdf
    Само аз ли не бях чувал да се използва "вървяхме"? защото гледам, че никой не му прави впечатление, а пък никога не съм го срещал. ходихме,излизахме айде, ама вървяхме..Мм?
    Ами пич, общо-взето няма какво да се боиш, просто питай, пък не виждам да губиш толкова невероятно приятелство, без което да не можеш да живееш. а имаш 50 и нагоре шанс са получиш чисто нова приятелка. За повече съвети, напиши в търсачката "Страх ме е" и раздел "любов", теми много

Вървнете пак...

..на майната си.

Супер фен Аватара на badsector
    Сваляш я като да е чисто нова и вървежна ...
    Примерно. Може да й подметнеш някой път нещо за някоя друга мацка и да видиш как ще реагира. Ако има някаква проява на ревност, направо я налазвай
    ...аватарът на автора е недупостимо еротичен?
    Абсолютно! Недопустимо е да е толкова малко еротичен

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Започни да й показваш,че отново те интересува.Продължавай да й пишеш,покани я някъде да излезете.Не избързвай,излезте няколко пъти й ако видиш ще и тя има интерес действай.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Започни да й показваш,че отново те интересува.Продължавай да й пишеш,покани я някъде да излезете.Не избързвай,излезте няколко пъти й ако видиш ще и тя има интерес действай.
    Ами за излизане незнам шото малко е особен характер и незнам кво ще си каже 'тоя кво му става'

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    всичко е в главата ти е, брат.. не мож да съдиш за хората с твои разсъждения.. "щяла да каже еди ко си", "щяла да си помисли еди кво си".. едва ли не знаеш кво ти е станало, за да се разделите, ако тя не го е приела много леко, едва ли ше те приеме отново.. ама рискувай, както казаха, не е като да я загубиш отново.. а и вече чувството да я изгубиш е познато.. :]

и следващия път разбери кво ти става преди да си останете само приятели

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    братле ти на 13 ли си?
    Пишеш й по скайп:
    'кво стаа, как си а-у свободна ли си в събота за една разходка или за едно кафе'
    като откаже:
    'окей няя проблеми споко'
    ако не откаже още по-добре за теб. Няма кво да се косиш няма да ти отреже главата нито някой ще ти се подиграва ако ти откаже
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    братле ти на 13 ли си?
    Пишеш й по скайп:
    'кво стаа, как си а-у свободна ли си в събота за една разходка или за едно кафе'
    като откаже:
    'окей няя проблеми споко'
    ако не откаже още по-добре за теб. Няма кво да се косиш няма да ти отреже главата нито някой ще ти се подиграва ако ти откаже
    на 15 съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си