- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Писна ми!!!
Баща ми всяка вечер излиза навън с приятели след работа.. В това няма нищо лошо, но сега и мама започна да излиза с него, а с тях и брат ми и започват да ме забравят!Просто ми писна. Ето сега тати се прибра и не съм го виждала от онзи ден!
Просто започва жестоко да ми писва. Като им кажа " Оф, стига сте ходили на онова кафе " те ми казват да не им правя сметки и т.н. Кажете ми, моля как да им обясня, че не ми е приятно
![]()
Еми,да кофти е да те делят от семейството...Но,ако примерно баща ти е на 45,майка ти на 40,брат ти на 20,а ти на 13-14 е нормално да не те взимат с тях вечер...Прояви малко разбиране : )
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Напълно проявявам разбиране и знам, че и те се нуждаят от почивка и да се позабавляват, но ми е гадно на менВечер приятелките ми като се приберат от прозорците им свети и там са си с цялото си семейство, а аз като се прибера и вътре съм си самичка..
![]()
Освен да настояваш отново да поговорите,не виждам какво друго можеш да направиш.Кажи им,че се чувстваш пренебрегната и искаш да те взимат с тях или просто да прекарват повече време с теб.Според мен ще го направят,семейство са ти.Може би си отдават малко заслужена почивка след работа,няма лошо.Просто трябва да поговориш с тях.
Когато искам ме взимат, даже понякога и те настояват, но аз като, че ли предпочитам да сме си всички вкъщи, по-хубаво еМерси за мненията
![]()
Не стига,че те взимат,когато искаш,ми и претенции ;дПървоначално написано от hayely
Аз много обичам да съм сама вкъщи![]()
Е в някои случаи и аз обичам да съм си сама /например петък и събота вечер или през деня/ ама ми писва![]()
Кани си приятели у вас/излизай и ти.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Погледни го от хубавата страна.По цял ден си сама и можеш да правиш каквото искаш.Излизай ,кефи се на живота...НЕ ти ли е приятно като няма кой да ти вика и да ти досажда
![]()