- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Molq za SUVET
W klasa mi ima edno mom4e koeto adski mnogo hareswam...Ve4e se poznavame ot 1 godina no ne sme se sblijili mnogo.
kum po-opitnite:Kak moga da oburna vnimanieto mu kym men bez da buda nahalna ili da izglejdam evtina!I mejdu drugoto az sym malko sramejliva...
PP:Sori ako nqkude nadolu temata se powtarq no ot4aqno se nujdaq ot vas!Iiiii mersi predvaritelno!![]()
На колко си ?
на 14
Дръж се нормално.Ако той те харесва ще ти обръща внимание ,ако не - няма ... Нещо заговори го там , па ако те оте*е му теглиш майната и тва е .
Кажи му цената ти е $1 000 000 и няма да изглеждаш евтина!Първоначално написано от SmIlEy1
Разсмя ме ,благодаря.
Как точно пък реши,че трябва да си евтина за да ти обърне внимание?!Ако искаш ,следващия път да ти казва "курвата от класа ми " или "тая леката ,куха лейка дето сяда пред мен " .Найс
Пиши на кирилица.За 14 годишна мисля,че и сама може да се досетиш с какви качества ,можеш да го впечатлиш.
АМАН!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
дръж се естествено, заговори го, пишете си по скайпа и намерете общи интереси,пък ако продължава да не ти обръща внимание,не си заслужава![]()
Започни разговор с него - може нещо за училище. После преминете към нещо друго, което и двамата харесвате.![]()
Можеш и да се прибираш с него. Също така ще е добре да не го гледаш непрекъснато, защото ще изглеждаш отчаяна..