.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Molq za SUVET

Molq za SUVET

W klasa mi ima edno mom4e koeto adski mnogo hareswam...Ve4e se poznavame ot 1 godina no ne sme se sblijili mnogo.
    kum po-opitnite:Kak moga da oburna vnimanieto mu kym men bez da buda nahalna ili da izglejdam evtina! I mejdu drugoto az sym malko sramejliva...

PP:Sori ako nqkude nadolu temata se powtarq no ot4aqno se nujdaq ot vas!Iiiii mersi predvaritelno!

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Кирилицата е задължителна.

На колко си ?

Дръж се нормално.Ако той те харесва ще ти обръща внимание ,ако не - няма ... Нещо заговори го там , па ако те оте*е му теглиш майната и тва е .

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Molq za SUVET

Цитирай Първоначално написано от SmIlEy1
    Kak moga da oburna vnimanieto mu kym men bez da buda nahalna ili da izglejdam evtina! I mejdu drugoto az sym malko sramejliva.
    Кажи му цената ти е $1 000 000 и няма да изглеждаш евтина!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Разсмя ме ,благодаря .

Как точно пък реши,че трябва да си евтина за да ти обърне внимание?!Ако искаш ,следващия път да ти казва "курвата от класа ми " или "тая леката ,куха лейка дето сяда пред мен " .Найс
    Пиши на кирилица.За 14 годишна мисля,че и сама може да се досетиш с какви качества ,можеш да го впечатлиш.
    АМАН!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

дръж се естествено, заговори го, пишете си по скайпа и намерете общи интереси,пък ако продължава да не ти обръща внимание,не си заслужава

Супер фен Аватара на pressiana
    Започни разговор с него - може нещо за училище. После преминете към нещо друго, което и двамата харесвате.
    Можеш и да се прибираш с него. Също така ще е добре да не го гледаш непрекъснато, защото ще изглеждаш отчаяна..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си