.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Изтръпване на ръцете по време на Секс

Не съм сигурен дали темата е за тук, но все пак да споделя.

Когато правим секс със приятелката ми, тя се оплаква от изтръпване във дланите и китките, понякога ръцете и застават в някаква форма и не може да ги движи изобщо.
    Изглежда от прекалената възбуда се получава, но е ужасно защото не може да се отпусне, и освен това я боли от самото изтръпване.
    Случва се едновременно на двете ръце, постепенно изтръпване и след 5-10 минути почти не може да ги движи.

Споделяла ми е че преди и се е случвало в момент на голямо вълнение.

Ако я боцкам със игличка дали ще помогне ?
    Идеи са добре дошли.

Надявам се на темата да се погледне сериозно.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Бившата ми приятелка и беше станало така ... 1-2 пъти , но не се е случвало после отново .... нз
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Нямам си идея, но си обеснявам изтръпването с това, че тя е от горе и се е подпряла на възглавницата (примерно), така тежестта и се прехвърля на ръцете, и от това се получава изтръпване ..

Супер фен Аватара на djipsito
    На мен ми се случи само първия път. И мисля, че беше от болката.
    Нея боли ли я ? Възможно ли е ципата да не е добре разкъсана ? Нз..

Най-вероятно , както ти сам каза е от превъзбуда и от вълнение. Опитайте с по-дълга любовна игра , нека се отпусне максимално.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

На мен пък веднъж ми се случи на десният крак, защото май ми се прищипа нещо и много ме заболя... После като го раздвижих ми мина, а за да й мине на нея се опитай да й ги разтриеш, това също помага
    lOve iS in The aIr

Случва се при стеснени кръвоносни съдове. Преумора или ако взима лакарства за астма... а може и по принцип да са и тесни. Имаше едни хранителни добавки който помагат, спортистите го ползват
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от garfi94
    На мен пък веднъж ми се случи на десният крак, защото май ми се прищипа нещо и много ме заболя... После като го раздвижих ми мина, а за да й мине на нея се опитай да й ги разтриеш, това също помага
    За схващане ли говориш ?
    И на мен ми се е схващал крака.. ии е много гадно

Супер фен
    Само ще ти кажа на 100%, че НЕ трябва да се боцка с иглиии или т.н...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Цитирай Първоначално написано от garfi94
    За схващане ли говориш ?
    И на мен ми се е схващал крака.. ии е много гадно
    Не, определено не беше схващане, защото направо изпищях от болка... Гадна работа
    lOve iS in The aIr

хмм кофти работа .. къде сте разбирачите сега дето само пишете по темите , че има правописни грешки ламери ..
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Определено не е от позата, защото не притискаме нищо когато е по гръб и не се подпира на ръцете си.

До сега не се е сковавала цялата и езика както казвате
    Само и единствено пръстите и дланите малко над китките.

А и не мисля че е от учестеното дишане, понеже ефекта се проявява в началото на акта, а не след учестено дишане дълго време.

Не изпитва болка при секс.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Понякога при секс получавам силно сърцебиене (от възбуда, след оргазъм), а то винаги при мен е съпроводено с изтръпване на ръцете. Но аз по принцип съм с ниско кръвно и често крайниците ми са студени и изтръпват.

предполагам че може да е от притеснение, защото на мен също ми се случваше почти винаги и от това че ми се случва се притеснявах още повече, но вече съм от 1 година с приятеля ми и сме мн близки и го няма притеснението и мисленето как ще се справя дали ще му хареса и не ми се е случвало от мн отдавна ... опитай се просто да я предразположиш на максималко и да е напълно спокойна. Няма значение тва дали е отгоре или отдолу защото на мен ми се случваше и отдолу като съм. Но я успокой че минава няма да е завинаги така

Супер фен Аватара на badsector
    Както казаха, не боцкай с игли и пробвайте с по-дълга любовна игра. Нека да отиде и на лекар, а междувременно да се захване с някакъв спорт и да се храни здравословно.

Супер фен
    И на мен ми се е случвало на 2 пъти. Ръцете ми изтръпват, последния път дори не бяхме стигнали до съществената част, той проникваше само с ръка, продължи по-дълго време и отново ми стана така. Почуствах и едно напрежение в главата (слепоочието). По принцип ми е ставало така като ми падне кръвното и си мислех, че ми пада кръвното и за това така ми става, но виждам, че и при други се случва.

Повече от фен Аватара на the_man
    може да има проблем с ендокринната система деазнам някви хормони, или нещо в главата да е улава.. няма да е лошо да иде на лекар, ако както казваш това и се случва и друг път като е развълнувана и такива работи...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си