- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да пиша на момиче във ФБ
Какво да пиша на момиче във фейсбук, ситуацията е такава, че нито я познавам, нито има кой да ме запознае, а е от моя град. Та какво да и пиша? Първо покана за приятелство ли да пратя, да пиша едно "драстии" ли? И после какво![]()
мисля че първо трябва да отидеш при нея и лично да се запознаете...![]()
Ще ми полееш ли овеса. (за фармвил иде реч)
Пишеш, запознавате се и ако има желание и от двете страни ще потръгне разговор...
Същият проблем и при менСамо че с момче .. И аз се чудя какво да му напиша .. Не мога просто да ида при него в училище и да му кажа "Здравей аз съм ... "
..
. . . . < 33
Хаха хуморист...Първоначално написано от w0sh
Добре хубаво мислиш ама няма как. Не ми се обяснява. Какво да пиша?мисля че първо трябва да отидеш при нея и лично да се запознаете...
Пишеш и.... И какво да пиша бе, нали това питамПишеш, запознавате се и ако има желание и от двете страни ще потръгне разговор...![]()
Защо не и коментираш някоя снимка? Така ще ти отговори на коментара предполагам.
Защо е толкова важно за теб запознанството да бъде задължително чрез Книгата?
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Имах същия проблем и наскоро го реших като му писах здрасти, това-онова във ФБ, и предложих да си кажем здрасти и като се засечем.Първоначално написано от MuuSiiiCLooVeerr
![]()
А за автора на темата, пиши й здрасти, представи се, ако искаш кажи откъде я знаеш и ако завържете разговор, стига да се решиш, я попитай дали иска да излезете.
още малко очаквам да питате с кой крак да станете.. измисли нещо, като й напишеш 1 ред, кво, пак ли нас ше питаш кво да пишеш? Или като излезете на кафе, ше искаш смс да ти пратим с думите.. използвай си въображението!
Като се разминавате някъде, се сблъскай с него/нея нарочно, но се направи, че е станало случайно. Допълнителен плюс ще е ако разпилееш нещо лесно събиращо се по пода, като два-три учебника, примерно. Така ще се запознаете и после във фейса му/й пиши "привет, аз съм оная шматка, която днес се блъсна в теб".
ах, тоя тефтер как ви е*а майката на комуникацията... не можело да се отиде директно до човека и да се каже "здрасти, аз съм.." о.О wait, what?? Толкова са ви изпити мозъците, че чак ви се чудя.. и аз бях притеснителен едно време.. и мене ме беше срам да погледна даже магазинерката в очите.. ся го няма тоя проблем, щото се хванах в ръце.. аре и вие направете тва!
пишеш й,взимаш скайп..пишете си няколко пъти и се уговаряте да се видите.(:
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Да, разлигавихме се. Който е бил срамежлив сякаш става още повече, за съжаление.Първоначално написано от Tempest
Това значи първо да и поскам приятелство добре ще го обмисляПървоначално написано от autumn666
Много филмиКато се разминавате някъде, се сблъскай с него/нея нарочно, но се направи, че е станало случайно. Допълнителен плюс ще е ако разпилееш нещо лесно събиращо се по пода, като два-три учебника, примерно. Така ще се запознаете и после във фейса му/й пиши "привет, аз съм оная шматка, която днес се блъсна в теб ".
Колкото до това защо не мога да се запозная с нея лично, еми имам си причини за които не ми се приказва и тези причини НЕ са че съм срамежлив или такива. Както и да е, мисълта ми беше да ми кажете как да продължа чата след:
- Здрасти
- Здравей
Как си ? Кво правиш ?Първоначално написано от kirokiro
![]()
Даваш й приятелство, казваш нещо мазно тип "просто исках да се запознаем, защото имаш хубава снимка" и така. Ако не знаеш какво следва след първата реплика, няма смисъл да се правиш на общителен като копираш от тука някои идеи. Спомени й, че може да те помисли за идиот, защото си леко срамежлив и така. Пиши й направо във фейсбук, недей да я мотаеш по други програми и неща като скайп/пощи, следващото ви място да е на живо.
Ти си го каза,напиши и: "ДРАСТИИИ" ... Ще те обикне завинаги!!!
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Здрасти, аз съм на 10 и нз как да се държа с момичетата![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Добрият стар скайп си отиде , дойде ФЕЙСБУКА!
Сега дилемата е по-голяма , дали да и пиша или да поискам приятелство![]()
защото не всички си падат някфи си там да им коментират снимките и рискува и поканата му за приятелство да бъде отхвърлена.Първоначално написано от autumn666
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Пиши й:
Аз съм Киро сифилиса!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Предполагам, че след няколко дена ще пуснеш тема: "Какво да си говорим на първата среща". Пиши и, имаш хубави очи и ми се прииска да се запознаем.
Кажи и че си fakebook маняк