.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Сендария

Афроамериканка и европеец

Здравейте!

Пиша от името на една моя приятелка, която е афроамериканка.

Въпросът й към вас е как да покаже чувствата си към едно момче, което обаче се вживява като расист и скинар? Опитах се да я убедя, че не си заслужава, но тя се инати и продължава да се тормози.

Не знам какво да правя с нея. Това момче непрекъснато й се подиграва и унижава, а тя плаче ли плаче, но продължава да повтаря колко е влюбена в него и как знае, че той не е наистина такъв.

Някакви съвети?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да последва примера на Майкъл Джексън

(не става дума за педофилията)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Сендария
    За протокола: Майкъл Джексън се е избелявал не за друго, а защото страдал от болест (витилиго), от която губел частично пигмента на кожата си. Затова, за да не бъде шарен, той си избелявал цялото тяло. Не си ли се чудил защо той винаги беше с чадър? Без пигмента в кожата, хората моментално изгарят.
    ПС: но пък за носа нямам обяснение

Нейното си е чиста проба глупост и инатене.
    Щом казваш, че оня е "скинар" (кой знае какъв е пишльо), най-вероятно няма да си смени възгледите за нея - загубена кауза.
    С предубедени хора не се спори. Когато човек е с предразсъдъци, няма как да му отвориш очите ти. Трябва той сам да реши да спре да мисли предубедено и да категоризира и стереотипизира хората. Щом е "скинар", представям си колко болен мозък е - сиг. вярва в конспиративни теории, в преимуществото си, и сигурно смята приятелката ти за животно или маймуна..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Сендария
    Веднъж се изплю в лицето й! И не е малък, за да кажеш, че е просто малък и не разбира какво прави! Та той е на 20. А приятелката ми е колкото мен (17). И двамата,обаче се държат като хлапаци... Не знам какво да я правя. Знам, че вие осъзнавате, че това е изгубена кауза. Но любовта явно наистина е сляпа... Какво да й кажа или какво да направя с тоя гъпунгер??

Град
    Сендария
    Аре бе, хора, нищо ли не можете да се сетите????

Тя мазохистка ли е,какво?Каква сляпа любов,какви глупости....Той не я зачита за човек,плюе й в лицето,а тя иска да бъде с него?Как може да обичаш човек,който те мрази заради цвета на кожата ти?
    Не се отказвай,убеди я,ако трябва и шамар и удари да се осъзнае.По-добре ти,отколкото той да я удари,нали?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Тя не може да промени мнението и вижданията на това момче.По - добре да престане да се унижава и самонаранява.
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Голям фен Аватара на asasfdf
    В неговите очи все е едно да му предлагат да се среща с някакво животно..Така я вижда външно, толкова ще я и чуе. Не знам какво е сбъркано в приятелката ти, че да се е захванала да си прави драмите с тотално непонасящ я човек, но по-добре не я поощрявай, да си поплаче и да й мине, никакви съвети.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    В неговите очи все е едно да му предлагат да се среща с някакво животно..Така я вижда външно, толкова ще я и чуе. Не знам какво е сбъркано в приятелката ти, че да се е захванала да си прави драмите с тотално непонасящ я човек, но по-добре не я поощрявай, да си поплаче и да й мине, никакви съвети.
    +1
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Накарай я да разбере, че такъв ограничен индивид като него няма да я приеме по същия начин и ще й се изплюе в лицето втори път.
    Или поговори с него... разкажи му за нея. За нейните хобита, за нещо, което те 2-мата харесват (ако има такова). Туко виж си е променил мнението, въпреки, че се съмнявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си