.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Има ли значение ... ?

Здравейте,
    Моят въпрос е:
    За вас има ли значение дали приятелите Ви или партньорите са по-пухкави или по-пълнички? Кое гледате: външния вид или човека отвътре ?

И двете, сладурче

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Външният вид е нещото, което човек забелязва в първия момент, но не той е най - важен.Ако притежаваш качества.. красотата съвсем не е от значение, нито път тя може да замесли липсата им.
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тази тема не е много за козметика и диети, но все пак ще отговоря.
    Да, външния вид има значение за мен. До сега не съм излизала или ходила с мъж с шкембе, дори малко шкембенце, просто не си падам.
    Последното ми пухкаво гадже беше в детската градина !

Един мъж трябва да се грижи за тялото си, за мен килограмите му са и показател на здравословното му състояние.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Има значение, разбира се! Не искам да изглеждам плоска или пък тъпа обаче съм се убедила от опит и го казвам съвсем обективно. Причината е следния случай:
    Преди време се запознах с едно момче. Супер свестен и добър, обаче пълен. Не ми хареса. Реших, че ще сме приятели и така една година. През тази година обаче той се записа на спорт и фитнес и отслабна супер много. Не стана някакъв мускулест или изваян, просто достигна оптималното си тегло. И тогава се влюбих в него. Тръгнахме. Постепенно той напълня отново. Не мога да кажа, че това е повлияло на чувствата ми. Наистина повече ми харесваше, като беше слаб. Факт е обаче, че за да го забележа с тези очи, трябваше да ми харесва като телосложение.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing

... за мен килограмите му са и показател на здравословното му състояние.
    Бих добавила и показател за култура и самоуважение. Ако уважаваш себе си - никога няма да си го причиниш.

Град
    FoReVeR LoST
    Абе, аз от себеуважение да ти кажа си ги качих тия килограми. Исках да уважавам себе си и да съм самостоятелна, умна и щастлива . И това доведе съответно до часове наред висене на работа, над учебниците и пържени картофки със сладко - кисел сос.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Хахах, добре си се "уважила" значи.

Ами то самостоятелният живот, хубаво, ама защо се докара до там с храненето? Според мен винаги има изход, стига да има желание.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba

Ами то самостоятелният живот, хубаво, ама защо се докара до там с храненето? Според мен винаги има изход, стига да има желание.
    Напълно си права, необходими са постоянност и малко воля..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Факт е че телосложението има значение.

Това,което ме дразни в хората е следният случай:
    Имам една приятелка,която има проблеми с теглото около 70-2/3 кг на ръст 170, обаче тя полага всякакви усилия да отслабне, диети , режимно хранене, глад .. и всичко защото й се подиграват Дразни ме това,че някой просто решава да си даде скапаното мнение, без да знае какво причинява.
    ла-ла-ла

Град
    FoReVeR LoST

Много причини - противозачатъчни ( сега като ги спрях и просто усещам какъв ефект са имали в/у мен), стрес, нужда от почивка, незвъзможност да се забавлявам и да спортувам, поради факта, че в годината сигурно има 2 месеца, през които аз не ставам в 6, за да чета и не приключвам четеното в 9-10 вечерта след работа.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Трябва да се замислиш дали свъщност парите са най-важното, след като си съсипваш здравето. Само работиш или и учиш? Трябва да намираш повече време за себе си, от това което прочетох ти нямаш такова. Жалко за което... Но пък и едно голямо БРАВО за упоритостта. Намери време да се поглезиш (например през уикендите ) - малко спорт, добра домашна храна и всичко ще е наред.

Град
    FoReVeR LoST
    Трябва да се замислиш дали свъщност парите са най-важното, след като си съсипваш здравето. Само работиш или и учиш? Трябва да намираш повече време за себе си, от това което прочетох ти нямаш такова. Жалко за което... Но пък и едно голямо БРАВО за упоритостта. Намери време да се поглезиш (например през уикендите ) - малко спорт, добра домашна храна и всичко ще е наред.
    В момента уча и работя. За съжаление нямам никаква опция да спра да работя, а според мен - и да уча, поне докато не завърша, освен ако просенето по улиците не се смята за опция.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Да, ученето недей в никакъв случай да зарязваш. Поне малко от малко гледай да ядеш по-полезни и здравословни неща, не смятам, че е кой знае какъв тормоз да си направиш някаква салатка и да бутнеш във фурната малко месо, вместо гадните бързи храни, а пък дори и в малкото свободно време - почивай.

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Аз съм била с 3 типа до момента. Слаб; Едър (в смисъл на висок и здрав, без излишни стърчащи меса) и пухкав, както го наричате.
    И понеже всички са били под 25, гена на рода е в сила, а не толкова начина на живот. А гена си е ген. Тоест, определя малко или много характера както сама се уверих. Извода до който стигнах е, че от слаб към дебел (леко грубо) вървят надолу нещата в отношенията.
    Не е статистически доказано, но от мои наблюдения, това рабзрах. I don't judge a book by its covers, но си имам 1-2 наум

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    За мен няма значение. Ходила съм с момче което е "пухкаво", но пък е адски свястно и добро! И това ми привлече вниманието към него.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Тази тема не е много за козметика и диети, но все пак ще отговоря.
    Да, външния вид има значение за мен. До сега не съм излизала или ходила с мъж с шкембе, дори малко шкембенце, просто не си падам.
    Последното ми пухкаво гадже беше в детската градина !

Един мъж трябва да се грижи за тялото си, за мен килограмите му са и показател на здравословното му състояние.
    +1

Ако ще да е най-големия Дон Жуан отвътре и да има най-готиния характер, аз не бих се запознала с него, ако външият му вид ме отблъсква (в това число и пухкавите хора) .. Просто няма как да го харесам, все пак няма характерът му да върви до мен по улиците..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    и к'во, всички излязохте супер перфектните, така ли?

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Да живеят повърхностните хора!
    Отвратена съм от мненията ви в темата. Пожелавам ви никога да не ви сполети болест, в следствие на която да напълнеете, злополука, заради която да ви ампутират крайник или изгаряния, от които да останете обезобразени. Защото няма вече да бъдете красиви - о, какъв кошмар!
    По това, което чета повечето сте едни лъскави опаковки, а вътре сте пълни боклуци. Някой ден ще осъзнаете, че външния вид е нещо много преходно. Жалко е, че вие можете да предложите само и единственот това.

Цитирай Първоначално написано от Shiz0
    и к'во, всички излязохте супер перфектните, така ли?
    И аз останах с такова впечатление от последните няколко теми.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аре по-леко с обидите, а ?! Особено в последните няколко поста...
    На този свят всичко е преходно, не само външния вид. Всичко което имаме днес, може да го няма утре, да, дори и самите нас, всички ще остареем, ще се сбръчкаме и накрая ще ни ядат червеите, но докато съм жива имам правото да се кефя на хубаво мъжко тяло, без да ми пука, че еди кой си мисли, че съм боклук в лъскава опаковка.
    Външните обстоятелства като злополуки и болести, тук за мен не важат, даже не искам и да си помислям, какво изживяват тези хора.

Впрочем външния вид казва много за душевното състояние на един човек и за неговия характер и опит. Нима не сте чували за физиогномика ?! Еми, явно не сте. Въпроса на авторката е кратък и ясен и аз отговарям с ДА, има значение, има значение, защото днес ще се хвана с пухкаво и пълчничко гадже, а след 20 години ще съм до един човек с наднормено тегло и цял куп диагнози за сериозни заболявания. А после в поредната новинарска емисия ще ми плямпат как сърдечно-съдовите заболявания причинени най-вече от наднорменото тегло са убиец номер едно ! Аре моля ви се...

Мислене в перспектива. Хареса ми.

Ние, хората, всъщност го правим несъзнателно. Несъзнателно сме привлечени от високи, атлетични мъже. От това зависи и какво ще е поколението ни. Аз ще си избера мъж с качествено телослужение, висок, за да бъдат и децата ми такива (най-вече здрави, без наследствени здравословни проблеми)!

koshtramba, не се заричай така, няма как да знаеш какво ще ти поднесе съдбата. Я си представи, че се влюбиш лудо в някого, който въобще не отговаря на твоя идеал за красота. Не си избираш в кого да се влюбиш. И не мога да повярвам как някой би се отказал от любовта, само защото отсрещният не е 1,90, а 1,70 и има няколко излишни килограма. Това е нещо, което може да се промени. Не е фатално.

Да, не е хубаво да се заричам, така е. Но така разсъждавам аз за момента и към това ще се стремя занапред, особено като тръгна да се задомявам.

Град
    FoReVeR LoST
    Аз пък си имам 1 наум, мислейки в перспектива:
    Анализирайки семейния опит на жените 3 поколения над мен се оказва следното:
    Прабаба ми се омъжила за по-възрастен мъж с положение. Смъртта ги раздели, както се казва, обаче от думите на прабаба ми, не е видяла много щастие.
    Баба ми пък зарязала свестното си , макар и не особено красиво гадже ( според прабаба ми, нейната майка), за да се омъжи за красавец ( дядо ). Няколко години след успешното създаване на майка ми, се развеждат, баба ми никога не се омъжила повече.
    Майка ми цял живот гонеше хубавци и с нито един не остана, всичките й разбиха сърцето и нервите, а тя беше най-нежното и ранимо същество, което познавам.
    Извод: по-добре пълничък, но зрял на акъл мъж сега и след 10 години може би пак пълничък , но любящ съпруг, който ще ме оценява, дори когато и аз съм пълничка, отколкото повърхностен красавец, който може и да не е красавец след 10 години, а по-вероятно няма и да го има дотогава.
    Не ме разбирайте погрешно - обичам красивите мъже, естет съм, обичам да галя здрави бицепси и да целувам плочки по мъжки корем. Но това не ме прави щастлива дълго.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си