- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Nestle Fitness 14 дни
Някой пробвал ли го е - 14 дни за закуска и още едно хранене? Дали действа и няма лоши страни? Чудя се дали да започвам... Съвети?![]()
незнам за него, но ти предлагам ако искаш да отслабнеш, да намалиш хляба,мазно,пържено,газира о ...![]()
Според мен ще има ефект.
Ама не след него цял ден да се тъпчеш с разни тестени и сладки неща,ограничавай се и ще има ефект.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Според инструкторката ми по аеробика въпросното нестле е пълен кенеф. Думите и бяха "няма нищо по - добро от обикновените овесени ядки с мляко 1%".
На мен лично не ми допада по 2 причини:
първо от млякото адски много се подува корема (поне на мен)
и второ то пише да ядеш порция 30гр, от което не мисля, че
можеш да се нахраниш..
иначе то отзад на кутия си има програма - закуска фитнес
и плод, обяд месо и зеленчуци и вечеря фитнес пак и зеленчуци
май беше.. и то самото ти отслабване ще е от приемането на
малко калории така че според мен си намери няква друга
диета или твой си здравословен режим на хранене
(например само месо, зеленчуци и млечни).![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Мюслито на фитнес уж е диетично, но съм си купувала само един път и видях на съдържанието, че и захар има, и консерванти и всякакви боклуци, така че не виждам кое му е диетичното.И все пак не мисля, че ще е полезно да ядеш 2 пъти дневно мюсли и един път дневно нещо друго, тъй като толкова еднообразно меню не би доставило на организма ти необходимите за него витамини и минерали....Дори и да отслабнеш, то ще е по вреден начин за теб...Най-добре просто се храни здравословно, спортувай и ще успееш да отслабнеш със сигурност.
Пълна глупост , трябва да си много зле за да ядеш в продължение на 14 дни 3 пъти дневно тоя боклук . Може и да се отслабва , но по неправилен начин и то само от оскъдното количество храна. Ако искаш качествено мюсли си купи от Лидъл в него има 6 вида плодове и някакви ядки и семена 300 грама на 1 кг и струва 3.99 или чисти овесени ядки по-евтини са и са по-диетични . Но това са неща за закуска и следобедна закуска и не се живееш само на тях .
Супер яко звучи!!! От къде го купуваш? В Пикадили например или някой по-голям супермаркет дали ще го има?Първоначално написано от Rebirthing
Everything changes, but beauty remains ...
още ли има заблудени дето ядат теа лайна за отслабване, от мюслито не се отслабва, блъскано е със захар и куп други боклуци за аромат и вкус и не знам кво, освен това ядките са калорични и ако ги ядеш по 2 пъти на ден не ми се мисли, така ще отслабнеш че чак още ще надебелееш
Извинявай за тъпия въпрос, обаче с какво го ядеш?Първоначално написано от Rebirthing
Прясно,кисело мляко?
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Добре, не ми се карайте, само питам. И на мен не ми се струваше съвсем правилно да го почвам, затова първо попитах. Иначе се отказвам от това, няма смисъл и съдържанието наистина не е от най-здравословните... Благодаря ви!
![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
А каква е цената на въпросното нещо?? Дояде ми се и май ще го пробвамПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Супер,не е много. Мерси.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
14 дена да караш само на това...не съм сигурна, че няма да си навредиш.
Ям Нестле Фитнес за закуска с прясно мляко.
Тъй като в момента прекарвам по-голямата част от времето си в седнало положение,заради ученето ми трябва лека закуска,защото няма как да изразходя калориите от(бъркани яйца,сирене,препечен сандвич,както попр. ям)
В случая на Нестле са важни калориите
И на кутията изрично пише :
14-дневната програма се препоръчва само ако сте над 18г и имате индекс на телесната маса по-висок от 25.Не забравяйте-в случай,че искате да отслабнете драстично,първо се консултирайте с личния лекар.
Нормално, че ще го пише на кутията. Нали някак трябва да си изтрият ръцете, ако някой пострада, защото хората не са прочели текстчето с шрифт 2 на телевизионния екран или не са чели всички надписи на пода на кутията. За себе съм си изградила мнение, че доста често парите за реклама на кой да е продукт обикновено са за сметка на тестването/подобряването му.
Нестле Фитнес е единствено по-добро от мазна баничка с боза ! Т'ва са пълни боклуци , нищо , че ги дават за полезни . Фибрите са им малко , а като гледам захарта компенсира всичко ! Един път в седмицата може би , но не повече .За мен по-добрият вариант са овесени ядки с кисело мляко ( без значения процентите масленост ) + някви плодове .
Аз си го хапвам това от време на време, но наиста е пълно със захар, а и за да се нахраня аз трябва да изям двойна порция.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Бая скъп боклИк е това.