Искам да поканя едно момиче на среща. Тоест не, че искам, а ще я поканя, но ми е интересно кое е по-приемливо. Да я видя някой път и да я попитам или да овъртам през facebook и да дебна правилен момент. Засега лично съм с убеждението, че в 70% от случайте първият вариант е по-въздействащ. Какво е вашето мнение?
...
Да, по-въздействащ... Особено, ако те отреже.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
+1...Първоначално написано от Josefinne
Аватарът ти? Game of Thrones?![]()
Ако я познаваш що-годе (повече от здравей-здрасти, примерно да сте излизали в компания или да сте си писали) и мислиш, че би проявила интерес и няма да те отреже веднага, тогава според мен действай лично, направо. Обаче ако не си сигурен и не я познаваш особено, по-добре по fb. Иначе ми се струва, че ако я поканиш на живо и тя те отреже, ще е малко по-... awkward. Успех!
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
ДЕНЕРИС ТАРГАРИЕН, РОДЕНА В БУРЯ, МАЙКА НА ДРАКОНИ!!!Първоначално написано от Righteousness
Първия път когато поканих момиче на среща и аз се чудих така.Но най-добре е да я поканиш лично ако откаже какво ще загубиш,а и когато е на живо е по романтично.Ако откаже не се притеснявай ще поканиш друга ,а и с всеки отказ ставаш по добър.
иии, ше те отрежее, недей, пиши и у фейсбукито.. пфф, аман от тъпи изказвания.. бати изкривената представа имате за света вече.. преди като вляза в тоя форум, гледам теми със заглавия от рода на "как да я заговоря, какво да й кажа", сега преобладават "кво да й пиша у фейсбук", да й харесам ли снимките, да го сръчкам ли? Как да се снимам, че да ми забележи профилната снимка? Аре опомнете се малко! Даже не малко!!
По-добре на живо.Но недей изведнъж,поговорете и така го вметни в разговора,че може някой път да излезете.
Действай като я видиш и да не ти пука дали ще те отреже. Не е единтсвената
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Издебни я някой път след училище, нападни я в гръб, слагаш и ръка на устата и я задърпваш в тъмната улица на близо. Тя естествено ще се дърпа, но ти в този момент трябва да и прошепнеш: "Споко, споко аз съм, искаш ли да се видим някой път?" От това по-въздействащо, не знам.
уууууууу fakebook и кааш че я харесваш!