.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

отново заедно?

Бяхме най-добри приятели 5 неразделни години. Започнахме да се харесваме. Тръгнахме. Обичахме се. Започнаха кавгите. Не можех да търпя повече. Излязохме.
    Казах му "Да се разделим,нали това чакаше", а той отговори просто "добре". Не го очаквах.
    Вечерта ми каза "Аз ако исках да се разделим щях да ти кажа". А два дена след това разбирам, че вече се целува с друго момиче.. Толкова пъти ми е казвал, че ме обича, доказвал ми го е.. Не мислех,че толкова лесно ще ме забрави.. Мислех,че ще се бори, но уви..
    Е, каквото и да става той винаги ще е моя най-добър приятел и момчето, което наистина обичам..
    Възможно ли е просто ей така ме е забравил и си е продължил живота?
    Момиче за два дена ли съм..?
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Супер фен Аватара на badsector

Re: отново заедно?

Цитирай Първоначално написано от kalit0y
    ...Момиче за два дена ли съм..?
    Не приемай така нещата. Просто връзката ви се е изчерпала, разделили сте се и всеки е поел по своя път. Запази приятния спомен за него и давай смело напред

Голям фен Аватара на asasfdf
    Неказа колко дълго сте се обичали и карали. Ако е било два дена, както се споменава, явно бързо сте разбрали, че не сте един за друг ;p Искала си го да го подбутнеш да направи нещо, като си споменала за раздяла и е направил. Не ви е било писано, харесва си друга. Сега ти остава да мислиш дали да си продължите приятелството, аз бих казал "да", забравете тази случка

Защо сте се карали?Знам ,че сте били много време заедно но не го приемай толкова на вътре ще срещнеш любовта отново вярвай в себе си.Остави го щам на 2-3 ден се е целувал с друга не си заслужава да се бориш за него дори да го обичаш.Не си заслужава може пак да те нарани

Карахме се, защото когато аз му говоря сериозно той си мисли, че е шега. Кавгите бяха околко две седмици. Обичахме се около година. Мислех си, че ще можем да продължим приятелството си, но се чувствам предадена.. Сякаш съм била никоя..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]

Re: отново заедно?

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от kalit0y
    ...Момиче за два дена ли съм..?
    Не приемай така нещата. Просто връзката ви се е изчерпала, разделили сте се и всеки е поел по своя път. Запази приятния спомен за него и давай смело напред
    Няма по-точен коментар.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Не дави мъката като се вижда с други. Мисли, че така ще му мине по-лесно.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Не, дави мъката като се вижда с други. Мисли, че така ще му мине по-лесно.
    И аз с това се успокоявах..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Очевидно сте се изчерпали и той просто е чакал да го скъсаш .. тъпак ..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами случвало ми се е съвсем същото - ходихме 8 месеца, скъсахме, хвана си гадже 2-3 дена по-късно. Разбирам те напълно защо се чувстваш предадена. В нашия случай останахме приятели. Но е ужасно трудно и донякъде е свързано със саможертва главно от твоя страна. Ти си прецени дали той си струва.

Не го мисли толкова.Имали сте своите прекрасни моменти,остани с спомена за тях.Той е продължил напред значи и ти трябва да направиш същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си