Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте ..
Значи от вчера нещо ми стана със скайпа .. тръгвам да го отварям и ми изписва " скайп спря " ..
тъй като съм с уидноус 7 и от контрол панела не мога да намеря от къде се премахват програми да го изтрия, да пробвам да инсталирам друг и ще ми трябва малко помощ.
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
дай на БеГе де ...
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Оправяй се.
Ако не можеш да четеш елементарни неща, повече от това не мога да ти помогна..
е само ми напиши като влезна в контрол панела как да стигна до добавяне/премахване на програми, нататък ш се справя.

Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features
----------------------------------------------------------------------------
Start>Default programs>Programs and Features
===========================================
Така... преди да си го изтриеш , да ти кажа , че моят работи перфекто
Пробвай от сайта https://imo.im/
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
сега , след като свалих друг (4.2) и стария го делнах, тръгвам да го инсталирам и отново не става ...
някакви предложения ?

Не е от инсталацията виж оня линк дето ти го прати оня пич, преведи си го на бг http://skypeblog.eu/2011/05/skype.html
Една поправка, НЕ Пишете Run,а НАТИСНЕТЕ бутона "Run" или на българси бутона"Изпълнение"
и се опитай да се справиш. Щом горното не помага остана да чакаш..... чакаш..... или да се наядеш с хапове, сам избираш.
След като Microsoft го купиха, очаквайте още безброй прекъсвания, бъгове, сривове и какво ли още не, доста работи може да имисли коптора Бил ГЕЙ
аз се оправих вече, но все пак ви благодаря

Как се справи ????Първоначално написано от BrokenKnight
махнах го на цяло и го инсталирахПървоначално написано от danchobg