- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Брояли ли сте си последните стотинки за да купите един хляб?
Брояли ли сте си последните стотинки за да купите един хляб?
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Демек дали сме бедни? Чак до това не сме стигали, но се ограничаваме от разни неща.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Случвало се е за к'во ли не - за храна, за алкохол, за трева, за цигари... Като пораснеш си намираш работа и положението се пооправя![]()
Студентка съм. Мисля, че това отговаря на въпроса![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
случвало се е. веднъж не ми достигаха 3 стотинки и ме караха да го върна![]()
...
Първоначално написано от badsector
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
За сега не, но тая година съм студент и сигурно ще има и такива дни....
Мне... Ако добре си планираш парите колкото и малко пари да имаш на месец пак няма да ти се наложи...
Студентка съм + работя - така че не .
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Викаш при двете неща има равновесиеПървоначално написано от bEbsI
![]()
При двете неща горе долу се получава.Освен това аз си държа на работата не за парите,а за това че е по специалността ми и натрупвам стаж. Иначе ако нямаше малко помощ от мама..абе щяхме да го караме на хляб кво.
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Броял съм ги човече, и за баничка съм броял и въобще не е за спомен просто![]()
по дяволите тая тема е отвратителна. кара те да се чувстваш гадно. иначе не
WE ARE NOT ANGELS!
+1Първоначално написано от TheBeliever
Не, но е имало моменти, в които ми се е налагало да се лишавам от много други работи, за да стигнат парите за най-важното!
пп: xxKiFlAx, много ми е любопитно от къде ти е аватара :]
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
На'ще бяха бедни преди години, тъй че.
Инак гимназията я карам в друг град и често не си правя сметка (харча за дрехи в общият случай) , карам я като студентите .
Работя , ама парите още вървят за изпити , курсове.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Лятото като ходех при баба и дядо едно време съм си броял стотинките и съм търсил под леглата стотинки,за да си събера за 1 сладолед.Ако баба беше купила течен шоколад,или беше направила крем карамел или нещо такова,беше все 1 дар от бога.Супер много го оценявах.За хляб не съм събирал,ама едно време нощем към 11 часа като печаха хляба,влизахме дечковците да го крадем,докато е топъл,щото 50 стотинки за хляб едно време си беше пара....Ехххххх хубави години бяха.Нищо,че нямаше пари.Ето,че парите не са всичко.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Защо да е гадна темата?показва дали кризата ни влияе.
Иначе, не. Винаги си кътам по 30-40лв из книгите.![]()
You me at six
Никога няма да забравя как преди години една Коледа цялото семейство имахме общо 12 лв и с тях трябваше да изкараме празника. Имаше период баща ми без работа, брат ми в казарма, а аз ученичка в друг град, семейстово ми с кредити. Сега работя, дори помагам на нашите. Но този период на живота ми ме е нучил на много неща - ценя и най-малкото, семйството ми е много сплотено.
студент съм! Мисля ,че това е достатъчно! За хляб не съм броил , обаче за бутилка уиски не ми стигаха 20стинки и спирах пред магазина минувачи да ми дадат![]()
![]()
Е като съм била 1-2 клас, като си изхарча парите за деня и остана с някакви си стотинки - да.
Но сега имам доста повече пари и отговорът е не.
О, Боже...Първоначално написано от xxKiFlAx
Горката ти.
![]()
Иначе при мен се е случвало...
Случвало ми се е,случва ми се сега и най-вероятно ще продължава да ми се случва.Не всеки ден,не през ден,нооо...
Случвало ми се е 1,2 пъти ..
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!