Нашата връзка е супер.. нямаме никакви проблеми. Работата е там, че започвам да се чувствам странно и ми е някакво тъжно и объркано. Бях типичен идиот на 15 години и всичките ми преятели бяха такива. След това се влюбих в нея, и разбрах, че трябва да ги зарежа. Направих го - и всичко потръгна. Оценките, взаимоотношенията със семейството.. абе всичко. Понеже баща ми ме кара да му помогам като работи нещо, и от време на време не можем да се виждаме, когато не сме на даскало. Тя си има най-добра приятелка и си излизаше в такива случаи с нея, но сега е различно. Още 2 момичета са им приятелки и сега излиза с тях. Те са печени, не някви кифли, обаче ми е някакво напрегнато. Виждам, че си прекарват перфектно времето и ме е страх.. аз си зарязах приятелите (не съжалявам), и имам само нея. Тя има приятелки и винаги, когато ме няма е с тях. Почнаха всеки ден да я канят да излиза с тях - тя отказва де, ама все пак това ме дразни. Няма да съм толкова луд да излизам с 4 момичета НИКОГА..! Но.. ами ако започне повече да й харесва с тях ?
Как да го оправя тоя проблем, че да се знае всичко, щото наистина ми е объркано..