.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

И моята история

Знам, че няма как да ми помогнете и какво да ме посъветвате. Просто искам да разкажа. Харесвах едно момче. Даже мога да кажа, че бях влюбена. Той също ме паказваше, че ме харесва. Даде ми страшно много надежди. Дори днес дойде при мен и ми го показваше по всякакъв начин. Бях готова да му кажа... и после го видях обвързан във фейсбук с моя позната.
    Ще си помислите, че е тъпо и че хората имат много по-сериозни проблеми от това. Но за мен е важно. И ми е гадно. Обичах ночина, по който ме караше да се чувствам. Отивах на училище с усмивка, радвах се на часовете по математика, които карахме заедно... А сега не знам как да отида и да го гледам с другата. Ще ми идва да плача.
    Знам, че е тъпо и банално, обаче така се чувствам

Град
    София
    Ако момчето има действително връзка с това момиче и в същото време днес е дошъл при теб и ти е "пращал такива сигнали" значи е пълен идиот и не си струва изобщо да го мислиш. Знам, че в такива ситуации е кофти отначало, но с времето всичко ще се оправи

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Момчето иска да бъде харесвано и едновременно 10 момичета да ходят зад задника му.
    Цървул е. Ще ти мине.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Благодаря ви за отговорите. Знам, че ще ми мине. Ще се справя някак дотогава.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    А дали наистина имат някаква връзка или не е само за някоя публикация или за ебавка? А дали не иска да я разкара и да бъде с теб?
    Никой не мисли за тва братче всички се впускате да изливате акъл в една и съща посока..
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Не е ебавка. Той сам ми каза, че наистина ходи с нея.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тогава или се прави на "оборотен",или си си внушавала и сама си си давала празни надежди..

Все пак щом ходят - няма какво да правиш.. Не им се бъркай във връзката.. Момчета много..

Не си струва сега да се депресираш.. Животът е пред теб.. Той няма да е първият,нито последният.. Знаеш го (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не ти трябва такъв женкар ..

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Старателно те е обработвал за резервен вариант. Ако другата мацка не му се е вързала, то той е щял да се захване с теб.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Постарай се да не ги гледаш просто. Ако са в един клас, гледай сеир после като скъсат. Мед ще ти капе от сърцето.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen
    Старателно те е обработвал за резервен вариант. Ако другата мацка не му се е вързала, то той е щял да се захване с теб.
    Твърде вероятно.
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    ...Мед ще ти капе от сърцето.
    Не е на добре да намираш удоволствие в чуждото нещастие.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Taкива момченца, дето едновременно се 'занимават' с 4 момичета, направо са ми противни . Не си заслужават боклуците долни. Забравяй !
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Цитирай Първоначално написано от badsector
    А за нея какво да се каже? Мислиш ли, че й е приятно той я да сваля и после да я зареже така?

Супер фен Аватара на pressiana

Женската злоба е опасно нещо.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pressiana

Женската злоба е опасно нещо.
    Да бе. Всички сме ангелчета, готови да се радваме за щастието на враговете си и да плачем за провалите им. Човешкото сърце е пълно с егоизъм. Винаги се намира едно гласче на заден план. Гласчето, което се радва, че не то се е изръсило в локвата насред улицата, а е някой друг. Гласчето, което си казва: Видя ли, да ме беше послушал/а! Гласчето, което си казва: Ами аз плаках по тебе толкова дълго, айде поплачи сега и ти да видиш дали е хубаво! и прочие, и прочие.
    Няма значение дали ще си признаеш, че е там. Все едно да имаш паток на главата и да твърдиш, че нямаш (Тери Пратчет). Той все пак си е там.
    Гласчето не ни прави зли, злобни и тн. Прави ни просто най-обикновени хора.

Откъде накъде си сигурна, че момчето ти е "изпращало сигнали"? Недейте така да слагате етикети, за нея може да са били "сигнали", а за него НЕ!

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    ...Женската злоба е опасно нещо. [/b]
    Мани направо на моменти като се сблъсквам с нея и супер много се учудвам как жените си я намирате за нормална и не й обръщате внимание. Дори си оставате приятелки и злобата се включва в нормалното ви общуване.
    ...Винаги се намира едно гласче на заден план...
    При някои на заден, при някои е водещо. Някои живеят според него, други го набиват възможно най-навътре в съзнанието си.

Град
    София
    ...Винаги се намира едно гласче на заден план...
    При някои на заден, при някои е водещо. Някои живеят според него, други го набиват възможно най-навътре в съзнанието си.
    И двете са крайности, които не водят до нищо добро. То си е част от тебе - не можеш да го изриташ в ъгъла на съзнанието си и да го затрупаш с угризения. Можеш да приемеш, че го има и да се стараеш да не бъдеш лош и злорад в най-буквалния смисъл на думата. А, ако го оставиш да те води и да контролира живота ти - хм, мисля, че за такива хора си има специална дума - психопати. Въпросът е в баланса, в това да можеш хем да си бъдеш себе си без да отричаш мислите си, хем да постъпваш разумно и правилно.

Повече от фен
    1во. Аз си мисля, че може да си си внушавала за сигналите. Да, не съм била там, не знам как се е държал, но наистина може да си се объркала, защото ти се е искало.

2ро. Ако си се държала тайнствено, а той ти е показвал, че те харесва постоянно и ти не си отвръщала... е какво искаш? Няма цял живот да те чака я.

3то. Може публикацията да е един вид "тест" да види дали имаш чувства към него. Ако не- вариант 2.

4то. Както казаха, може просто да си ви върти. Но аз си оставам зад моето, че те е чакал, чакал и му е писнало в един момент.

Супер фен Аватара на pressiana
    Няма значение дали ще си признаеш, че е там.
    А някъде да съм го отричала??
    Не съм много съгласна с това, което си изписала иначе. Лично мнение.
    А за човешката злоба - както се казва - "Нищо човешко не ми е чуждо".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си