- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Старомодна ли съм /или вече тъка е модерно?
Оф мисля,че това е лъжа ,но да ви попитам
Мислите ли че е нормално една жена да спи с племенника си(ако е на 5 разбирам ) .
Но той след няколко дена прави 23...Случи се следното..
Питах го дали иска като си легна да се чуем , и той е не мога,ще събудя леля,и аз е тя при теб ли спи..И той Да
И аз не вярвам,мисля че това е лъжа..и с него спорихме ..
И той каза че е истина,ако искам да вярвам..
Е-е-е кажете за бога възможно ли е такова нещо според вас..
Мисля си че ходи при друга и нарочно казва,че е при леля си,(но по някой път си пишем по скайп когато казва че е там,с лаптоп е//
И не знам като се видим другата .седмица да му кажа, ли че наистина ми е странно,и да не ме лъже,много пъти му казвам ако има друго момиче,кажи ще се разделим ( а и ние не сме правили секс все още)заедно сме от почти година..аз съм на 19
никой ли няма да каже какво мисли![]()
Мисля, че да си на 19 да си с момче вече година и все още да не сте си легнали е странно. Не изпитваш ли сексуално привличане? Той е на 23 изпитва нуждата от секс и мога да се обзаложа, че ти е изневерявал.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами аз вече ,се чуствам готова но не знам по какъв начин да му намекна,а и по някой път малко се притеснявам ..аз също мисля,че е ..ревнувам го страшно много,и съм му казвала ако си има друга да се разделим
Това е и причината да се караме по често ,защото го ревнувам и примерно ако влезе в скаипа по късно все мисля,че е ходил не знам си къде но тва е друга тема..![]()
Кво има да намекваш, кажи му просто "Хайде да правим секс". За 19 годишна не мислиш особено логично. А няма ли вариант просто да спят в една стая? Така както си го обяснила не става ясно.
madafaka
Е то има,аз го нях питала заедно ли спите,той можеше да каже на отделни легнла
а не еми да![]()
може пък да са си на 2 легла и да не ти е казал както тряя
или пък да имат само едно легло там където спят, но да е по голямшко
няма как да знаеш със сигурност ако не го попиташ за подробности
madafaka
питала съм го
с леля си ли спиш
и той -да
Първоначално написано от mackataa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,прозвуча гадно.
Ами виж не може от 1 година да го мъчиш,може и да кръшка ,той си знае
Не пришпорвайте момичето за секс, когато си реши, тогава. Ето, сегашният като й изневерява, по-добре ли щеше да е, ако се беше изчукала с него?
п.п. т'ва да спи с леля си в една стая, дори и на различни легла на тази възраст, е абсурд. Дори и да е вярно, това е някакво психическо отклонение, според мен.
за психично отклонение едва ли..
Но мисля,че е спал с друга и за да замаже малко положението,казва че спи с леля си![]()
Ок, и да не е била вкарана във филма, вече я вкарахте![]()
![]()
![]()
П.П.Ако е на гости или апартамента е малък кво толкова да спи при леля си....??? Иначе...![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Едва ли би спал с леля си .. Ако е искал ще ти изневери с някоя друга, но не и с леля си!![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Колко успокоително.. Направо е хукнал да ти казва да знаеш..Първоначално написано от mackataa
Виж сега ти си на 19 (предполагам и той е някъде там), ходите от почти година и не сте правили секс е кажи честно дали не е нормално да отиде да се наебе с някоя просто, за да утоли нагона си...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Чакай са .. под "спа с леля си" аз разбирам че спят на едно легло, а не че правят секс .. второто би било прекалено извратено ..![]()
Иначе .. защо не искаш да спиш с него?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти му казваш да спре да те лъже и той ти казва майната ти!![]()
То щото първото не еПървоначално написано от Hilary_
Ми може да иска да се изклати с някой, на когото наистина ще му пука за нея. А не някой, който просто иска да я опъне за бройкатаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Говорихме по тази тема..
Спали са,защото тогава е имало и други хора в апартамента.
Заключете темата..