.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на Blab
    //аз не смятам за нужно да защитавам приятелствата си пред непознати, затова и няма да го правя.
    достатъчно е да спомена, че рядко (граничи с никога) допускам непроверени хора до себе си и са ми нужни години (или поне в съдържание), за да се разкрия пред някого, т.е. да му стана приятел. предвид годините ми, най-сериозните ми взаимоотношения не са кой знае колко дълги (12-ина години), но пък са преминали през всичко, през което може да се преминава. завиждайте, простосмъртни би била доста адекватна на настроението ми завършваща фраза.:Д

ПП: (за мен) приятелството не е битовизъм, затова и не разбърквам двете категории.

//авторът на темата така и не се включи, да даде ориентири за дискусия, затова пък/и всеки си говори, каквото му е на клавиатурата.

Аз мисля, че може да съществува! Познавам толкова момичета, които са имали така да се каже БФФ момче и после е ставало нещо повече от приятелство! A при момичетата приятелството е силно. Аз и моите най-добри приятелки се понзаваме от доста време и мога да кажа, че наистина са ми приятелки! ^^

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    За мен "женско приятелство" е оксиморон.
    Welcome to the Jungle...

Аз имам най-добра приятелка от 8 години и досега винаги сме се разбирали.Също има много добри приятелки в моя клас.Абсурд е да мислим,че женското приятелство не съществува.Е,освен ако не е между онези патки,които само гледат да им е хубаво на тях и не зачитат никой.Те само се преструват на такива и жалко,че все пак са толкова много...Но естествено,че има женско приятелство duhh!
    ...Another dream,lost in fantasies.

... е трудно постижимо, най-вече заради много силно изразената чувствителност при жените, която всеки един момент както ги събира за миг, така и може да ги "взриви" безвъзвратно...

Цитирай Първоначално написано от TaMo
    ... е трудно постижимо, най-вече заради много силно изразената чувствителност при жените, която всеки един момент както ги събира за миг, така и може да ги "взриви" безвъзвратно...
    Зависи от момичетата...Някои не са повърхностни и не се карат за глупости.Не са прости и знаят какво не трябва да казват,за да не засегнат другата.Могат да се въздържат от избухване от някой малък почти незначителен и леко дразнещ коментар,който ги кара да искат да избухнат след всичко гадно,което им се е случило и за което приятелката им не знае и няма вина.Има ги и умните и дълбоки момичета,които са винаги засмени.Не си мислете,че " момиче" означава "Плачеща за всичко,мрънкаща,ходеща по магазините вманиачена на тема дрехи кукла с къса пола.".Това е кифла.ПОВТАРЯМ!КИФЛА – А НЕ СТАНДАРТ ЗА ЖЕНА!
    ...Another dream,lost in fantasies.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Съществува, но е по-рядко срещано и по-трудно се запазва такова приятелство.
    *сън*

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Euryale
    Зависи от момичетата...Някои не са повърхностни и не се карат за глупости.Не са прости и знаят какво не трябва да казват,за да не засегнат другата.Могат да се въздържат от избухване от някой малък почти незначителен и леко дразнещ коментар,който ги кара да искат да избухнат след всичко гадно,което им се е случило и за което приятелката им не знае и няма вина.Има ги и умните и дълбоки момичета,които са винаги засмени.Не си мислете,че " момиче" означава "Плачеща за всичко,мрънкаща,ходеща по магазините вманиачена на тема дрехи кукла с къса пола.".Това е кифла.ПОВТАРЯМ!КИФЛА – А НЕ СТАНДАРТ ЗА ЖЕНА!
    За съжаление сред младото поколение кифла Е стандарт за жена. Не ми обяснявай за изключенията, говорим за масата, а тя се състои от все по-повърхностни, глупави комерсиални индивиди.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Euryale
    Цитирай Първоначално написано от TaMo
    Здравей Euryale,
    Никъде не споменах, че момичетата са повърхностни, кифли или още повече, че са "плачещи за всичко, мрънкащи, ходещи по магазините вманиачени на тема дрехи кукли с къси поли"... а единствено, че са по-емоционални и чувствителни, което според мен прави "поддържането" на уравновесени приятелски отношения за по-дълго време просто малко по-тръдно...но не и невъзможно....
    А и наистина без лоши чувства, ако се опиташ да бъдеш честна пред себе си, ще видиш, че твоето мнение донякъде потвърждава моята първоначална теза за чувствителноста ...

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Разбира се,че има приятелство мжду момичета/жени.И то каква сила е това..
    Просто понякога ти писва да общуваш с момчета..защото с тях не можеш да си говори ш и споделяш такива неща,не всички те разбират.Есте,че има такива,които предпочитат повече женската компания,но..

все пак има истинско приятелство м/у женски.и то не се търси,просто в даден момент срещаш някъв човек и чувстваш веднага привързаността ти към него ии докато се усещиш,вече не можеш да си се представиш без тва момиче до тебе.
    а още по-яко е ако е цяля групичка приятелки,които дават всичко е дна за друга,не ревнуват от гаджетата и сякви други "модерни" работи (:

Що се отнася до женско приятелство, не понасям ограниченото мислене.
    Има такова приятелство. То м/у двама добри души няма как да има нещо различно от добро приятелство

За мен проблемът се корени в това, че няма истински добри хора по света - некомплексирани, даващи от сърце хора. Аз си намерих такава приятелка и спрямо нея и аз съм такава. Не й завиждам за нищо, радвам се на успехите й. Няма съревнование и съперничество и обичам да си говоря с нея за нещата от живота.

Така че, аз вярвам че има женско приятелство, което може да съществува само м/у добри хора. Мисля така и за истинската любов... Не може да си стиснат в сърцето, злобен, с дребна душа и да очакваш да я срещнеш.
    И такива ми ти неща си мисля...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

подкрепям ТаМо за емоциоалността
    но всеки човек, независимо от пола, може да определи нивото си на самоконтрол
    ами аз съм имала 12 годишно приятелство с момиче, което звърши именно заради глупости като завист и т.н.
    но, разбира се, че може да има, вярвам в женското приятелство ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си