- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6 години...
Аз съм на 18 , а той на 23.Според вас такава връзка има ли шанс?
Всичко зависи от вас.
Според мен годините не са никакъв проблем.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
НИКАКЪВ.
Абсурд.
И защо смяташ така ? Разликата не е толкова фрапираща.Първоначално написано от w0sh
Знам ли.Първоначално написано от LoveMnmL
Защото използвам ирония.
Нашата разлика беше 7 години така че не смятам, че ще бъде проблем
Разбира се, че има !
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Не е толкова зле, всъщност. Не са малко годините, но не са и прекалено много, зависи си от вас.Може да имате малко различия в бита.
Принципно разликата е нормална. Но не и на тази възраст. Виж, ако беше с 4-5 годинки по-голяма е ок. Сега ще го хванеш, след време ще видиш още нещо от живота и ще ти се прииска друго. Тогава или ще се разделите, или ще останете заедно, но ти ще се измъчваш и накрая ще му изневериш.
п.п. разбира се, има и вариант всичко да е ок. Индивидуално е и вие си знаете най-добре.
п.п.2 Абе днес само бъркате 6 със 5![]()
Първоначално написано от onestar
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Щом търсиш чуждо мнение - не.
на 18 с толкова опит и знания?!?! Am I the only one that thinks something's wrong here?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ми не знам майна![]()
Има ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен не е голяма разлика... смис ако ти беше на 15,6 (както е една моя фр) да, но в случая не мисля, че ще окаже някакво влияние възрастта![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Е,значи не съм те разбрала правилно.Първоначално написано от w0sh
![]()
Има шанс, да. Но не мисля, че си заслужава. Този мъж очаква сериозна връзка (вероятно), сигурна ли си, че ти на 18 искаш такава, и имаш ли нужда въобще от нея, готова ли си?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Разбира се,че има шансПървоначално написано от essential919
Естествено, че има. Но много зависи от интересите на двама ви. Ако ти още хвърчиш в облаците, а той е здраво стъпил на земята, няма да ви продължат дълго нещата, но ако си пасвате като интереси и мислене, няма проблем. Не е чак толкова голяма разликата.Първоначално написано от essential919
Естествено, че има. Но много зависи от интересите на двама ви. Ако ти още хвърчиш в облаците, а той е здраво стъпил на земята, няма да ви продължат дълго нещата, но ако си пасвате като интереси и мислене, няма проблем. Не е чак толкова голяма разликата.Първоначално написано от essential919
Ти на 18,а той на 25...Разликата в годините ви е перфектна бих казала!На родителите ми разликата им е точно толкова![]()
Той е на 23, не на 25Първоначално написано от elizabethg
Боже, сега се зачетох в другите коментари...ама какви бисери има, просто не е верно![]()