Хора моля ви помогнете ми. Тази година ще съм на море с приятели и искам да изглеждам добре, а ужасно много трупам на паласки.. Сякаш напълнях от въздуха :Д .. Дай те ми някакъв савет, някакви упражнение или подходяща диета моля ви![]()
Потърси в интернет.. Има толкова много упражнения..
Ако имаш възможност - можеш и да се запишеш на фитнес..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бягане, бягане и пак бягане. В краен случай-кростренажора във фитнеса. А иначе....и наклоните настрани помагат, но според мен кардиото е по-важно. И балансирано хранене. С много зеленчуци-сега вече доматите и краставиците са що-годе вкусни, така че давайАко си упорита за месец-месец и половина можеш да постигнеш прилични резултати. Аз лично с бягане всеки ден (е с малки изключения...бях малко контузена...), и добро хранене свалих 2.5-3кг за месец. Не звучи много, но има голяма разлика в тялото ми...включително махнах поясчето около кръста. Така че започвай сериозна работа, ако искаш да се чувстваш добре по бански...
скачай на въже, за около месец се стягаш супер много и се махат паласките и корема, бедрата се стягат и оформят, най-добре по 30 мин на ден, скачай на серии
И аз съм за скачането на въже. Страшно много помага за корема.
А вие къде бягате на въже, аз живея в блок, апартаментът е просторен, но пак няма как да скачам вкъщи.. ?
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
пред блока ако смяташ, че няма кой да те гледа странно.. или ако имаш наблизо някакво игрище, площадка за игра..Първоначално написано от aLLa
на серии по колко правите
и мен това ме интересуваПървоначално написано от Nadunda
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/ ето, заповядай (:
Супер яко!Първоначално написано от vannes
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.