.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Targovishte

Можем ли да продължим до края ?!?!?

Здравейте,започвам направо с моята "нашата" история..Започна към края на януари месец,запознахме се във фейсбук в 3ч. през ноща,не беше точно запознанство,но беше началото на по-близките ни взаимоотношения.Писали сме си и преди,но не е било нищо особено,но тази вечер някак си открихме различната страна един в друг.И така започна всичко ... Проблема беше,че аз живея в Гърция,а той в града ,от който съм,един вид трябваше да имаме връзка от разстояние,отначалото всичко беше на шега,но с всеки изминал ден нещата ставаха по-сериозни,и по-сериозни.Стана април месец ,и дойде деня ,в който се прибрах в Бг .. .. видяхме се .. и наистина беше, това което очаквахме един от друг,разбирахме се повече от добре.Една вечер се събрахме на вилата на една приятелка ( моята най-добра приятелка и неговата най-добра приятелка от детските години,израстнали са заедно) ..аз с него .. и тя с нейния приятел ( неговият най-добър приятел,с който са заедно от малки )...И така .. мина вечерта и дойде време да си лягаме .. Естествено щях да спя с него на едно легло,но последното нещо,което съм предполагала ,че ще се случи е това ,че ще спя с него.До сега не бях спала с момче,беше ми първия ( и не съжелявам) , но от тази вечер насам ,отношенията ни станаха още по-сериозни .И.. дойде и време да си заминавам обратно в Гърция.. предложих му,ако иска да се разделим,не исках да го карам да ме чака ,но той беше категоричен,че иска да сме заедно,дори и разделени за няколко месеца.Мина месец и половина откакто не сме се виждали ..поддържаме постоянна връзка ,непрекъснато.. искаме всичко това да продължи..чакаме да завърша,че да можем да сме си заедно,но разстоянието ни се струва,че ще ни раздели..преди да успеем да изживеем ,това което сме планували ... Вие как мислите възможно ли е тази връзка да просъществува за напред ??? Бих искала ,ако може да споделите вашите мнения,и извинете за подробностите,в които изпаднах,просто исках да ме разберете максимално добре .. Благодаря предварително ..

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    чувала ли си израза "Любовта няма граници"?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Да възможно е, стига да го искате наистина и двамата.
    *сън*

Супер фен Аватара на badsector

Re: Можем ли да продължим до края ?!?!?

Цитирай Първоначално написано от HristoDesislava
    ...възможно ли е тази връзка да просъществува за напред ???...
    Да. Запълвайте си свободното време. Така първо няма да мислите за други гаджета и второ, ще се развивате. Определяйте си някакъв час всеки ден, в който да си пишете, най-добре преди лягане, друго си е да заспиваш с мисълта за любимия човек

Град
    софия
    Недейте да се отказвате! Ако се обичате, ще изтърпите още малко!
    Всички пътища водят към теб... !!! <3
    http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    чувала ли си израза "Любовта няма граници"?
    В случая разстоянието може да не се окаже пречка. Иначе "За любовта няма граници" е просто израз, в реалния живот, обаче... нещата далеч не са толкова розови.

HristoDesislava, след колко време завършваш и се прибираш в България?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Targovishte
    След 3 години завършвам,прибирам се 4 пъти годишно,но мисля,че това е много време...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Много е, да.

И аз се бях хванала на хорото да чакам 3 години, за да бъда отново с Него. Изтърпяхме година и малко и... разстоянието си каза своето.

Замислете се дали наистина си заслужава.
    Много вероятно е докато чакате да минат тези години някой от вас да изпусне голямата си любов... пък дори и да не е такава, то може да е любов която си заслужава.

Бих те посъветвала да запазите някакви отношения колкото да не се забравите, а когато завършиш ако все още искате да сте заедно - опитайте.

Не бързай, обаче и с това... помисли си хубаво.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Targovishte
    И аз съм го мислила ,това което каза ,като вариант,но просто и 2та сме от типа хора "един път каже ли се край,това е края" .. и поне аз някаква вратичка,за след години не оставям,просто съм такава,един път не се ли получи,значи няма да се получи и 2ри.Независимо каква е причината,искам да изживявам нещата на момента..когато ги чувствам,когато ги усещам,а нe да стоя и да си викам " Еми ще опитаме пак след 2 години,пък като не се получи...здраве да е.." Не знам ..какво да правя .. Благодаря много за мненията :P

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Всичко си зависи от вас..
    По принцип съм против такъв тип връзки,но ви пожелавам - наистина да ви се получи..
    Поддържайте си връзката..
    Не знам..
    Относно въпроса: Да,можете да продължите до края.. Стига да го искате истински и двамата..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си