.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Грешката не е да се държиш мило с момиче, а да се държиш така, сякаш си се вкопчил и зависиш от него. Има сериозна разлика и резултатите ста'ат бързо налице.

Милото държане с мъжко поведение е най-добрия вариант, но не се дефинира от 'миличко', 'целувчици' и прочие лигавщини, защото това писва по някое време. Не мога да говоря от женска гледна точка (щото не съм момиче, дъъ), но нещата предполагам като стълбица стоят така:

I място - мъжко поведение с оказване на внимание/мило държане БЕЗ прекалени лигавщини
    II място - badass държане, което обаче в повечето случаи действа само за чукане, не и за връзка
    III място - миличко, добричко [вкарай още сто умалителни] държане, обяснение как момичето ти е най-важното, не можеш без него, бла-бла поведение.

Колкото и да държи едно момиче на даден пич, третото държание ще й досади по някое време, защото ще иска не тя да е водещата във връзката и да я тегли. Пък и хората имат естествена реакция да се качват на главата на този, който <прекалено> много зависи от тях.
    Абсолютно съгласна съм с него.Първото поведение,което си дал за пример е типът момчета,които най-много допадат на момичетата,но все пак да не забравяме,че има момичета и момичета.
    Определено едно момче трябва да знае как да се държи,не е нужно да те нагрубява,за да бъдеш впечатлена от него.Важно е вниманието,това да показва,че го интересува,но както каза xBadxApple без излични лигавщини.Има една тънка граница между тези неща и много рядко се срещат момчетата,които я усещат.

Голям фен Аватара на ex7azy
    Аз харесвам момчета, които се държат добре с момичетата,
    но ми се е случвало да си харесвам и (лошо) момче което яко ме дразнеше.. ДАЖЕ НЕ 1 път!
    Можеше да се каже, че го мразя, обаче много го харесвах!
    Иначе е задължително гаджето ми да се държи по - мило с мен, а не с всички момичета еднакво!
    Can't get you outta my mind

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хора правите егати изводите. Защо винаги като момче се държи добре означава, че ви харесва? И изобщо приятели момчета нямате ли?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на pressiana
    xBadxApple, съгласна съм с теб.
    Иначе всяко второ момче, на което попадам, е грубиян, или харесва тази, която не може да има, тоест няма как да го спечеля. А аз съм си такава, че като мине известно време и ми писне, той и да ми се обяснява колко е сгрешил, ще си отмина. Не позволявам да ме мачкат тези "лошите" момчета. Иначе съм харесвала много и от "добрите", но ако са винаги добри, винаги до мен /висящи на главата ми/, накрая супер много ми писват.

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Представи си, че гаджето ти си има приятелки момичета и с всичките се отнася точно толкова мило, колкото и с теб? Няма ли да те загложди едно особено чувство, че ти се ще да си мааалко по-специална?
    +1

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Lysander
    Скромни и не толкова скромни си падате винаги по момчета с лошо държание.
    Като видите момче да се държи мило и възпитано го взимате за мъжка пу*ка и автоматично ви става "приятелка" - няма никакъв шанс. Не ви разбирам логиката ,но е Факт !
    Това не е съвсем така.Не се отнася за всички,не разбирате ли,че винаги има изключения ?! Не визирам никого,а по принцип.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Като видите момче да се държи мило и възпитано го взимате за мъжка пу*ка и автоматично ви става "приятелка" - няма никакъв шанс. Не ви разбирам логиката ,но е Факт !
    Това не е съвсем така.Не се отнася за всички,не разбирате ли,че винаги има изключения ?! Не визирам никого,а по принцип.
    Пф спрете с тия не всички са такива човека има предвид че повечето са такива БУЛШЕНСТВОТО ВИНАГИ ИМА ПО-ГОЛЯМО ВЛИЯНИЕ!И да 80 % от момичетата си падат по такива.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от leandra
    а да попитам...ако момчето обръща внимание,пише всеки ден,праща мечки и сърца в скупе и фасебук,пуска песни с любовни текстове и винаги прегръща за здравей и чао и когато се снимама с мен харесва ли ме или може да го прави просто като приятел? +тва той е малко срамежлив:С
    Благодаря
    Той е гей.

Град
    София
    съмнявам се..,но мерси

Аз пък се чудя, защо всички момичета се мислят за принцеси, и че трябва да им се свалят звезди?

Голям фен Аватара на magita
    колко да са мили. Поне да ти кажат едно нормално здрасти, а не кво става к*рво примерно! да познавам много такива момчета, но познавам и мили! Ама мили с момичетата, а момчетата дето им се отварят ги правят на К****е веднага :]

Има и такива и такива :]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

На мен пък ми прави супер добро впечатление, когато едно момче се държи мило и не се прави на идиот.Поне за мен тези момчета се отличават от останалата сбирщина на грубияни и простаци и определено не бих гледала на него само като на приятел ,както прочетох в предишно мнение. А що се отнася до bad boys каквото почукало такова се обадило такъв тип не може да очаква нещо повече от това което предлага в повечето случаи нищо .
    Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко !

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от funkey
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Пф спрете с тия не всички са такива човека има предвид че повечето са такива БУЛШЕНСТВОТО ВИНАГИ ИМА ПО-ГОЛЯМО ВЛИЯНИЕ!И да 80 % от момичетата си падат по такива.
    Да,ама както го обяснявате значи друго. Булшенството или не,важното е,че НЕ всички ! Набийте си го в главите.

Просто момичетата трябва да осъзнаете, че не всяко момче, което се държи добре с вас иска нещо повече от нормално приятелство или просто да си поговорите нормално, това ви е проблема.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Ако едно момче не се прави на интересен, как очакваш да го забележат. Ако беше момче, което се държи като мухал и не казва нищо, ще си бара патката сам у тях.

@Ducati, ти изглежда не правиш разликата. Това, че не се държиш като хванат от гората не те прави глупав, затворен, кретен. Кое за теб е интересно, готино? Може би да отидеш да се насвиркаш като прасе и после да сваляш мадами, ще ги свалиш ама само с дъх! Или да вършиш простотии, да си мислиш, че си много интересен, понеже всички около теб се смеят, смеят се на теб, хаха. Не те познавам лично, съответно не говоря за теб, не се засягай. Много е изгодно да можеш да се сдържаш и да правиш разликата от забавно към досадно, просташко и абсолютно детинско държание.
    Държания от типа "интересен" въобще не ги харесвам. Какво е интересен? Да се правиш на шут пред момичетата, може би сваляч? Хахаха! Хора търсещи внимание.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Държах се мило с момичето,което харесва но тя изглежда не ми обръщаше внимание... умишлено спрях 1 седмица да й говоря,пиша,звъня и каквото там друго се сетите !
    Ефекта беше,че тя ме потърси прие да сме заедно,пак започнах да се държа мило и тя пак започна да се прави на велика,от тук нататък ставам гадно копеле.. знам,че пак ще ми се моли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си