- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчешкото държание..
Абсолютно съгласна съм с него.Първото поведение,което си дал за пример е типът момчета,които най-много допадат на момичетата,но все пак да не забравяме,че има момичета и момичета.Първоначално написано от xBadxApple
Определено едно момче трябва да знае как да се държи,не е нужно да те нагрубява,за да бъдеш впечатлена от него.Важно е вниманието,това да показва,че го интересува,но както каза xBadxApple без излични лигавщини.Има една тънка граница между тези неща и много рядко се срещат момчетата,които я усещат.
Аз харесвам момчета, които се държат добре с момичетата,
но ми се е случвало да си харесвам и (лошо) момче което яко ме дразнеше.. ДАЖЕ НЕ 1 път!
Можеше да се каже, че го мразя, обаче много го харесвах!![]()
Иначе е задължително гаджето ми да се държи по - мило с мен, а не с всички момичета еднакво!
Can't get you outta my mind ♡
Хора правите егати изводите. Защо винаги като момче се държи добре означава, че ви харесва? И изобщо приятели момчета нямате ли?
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
xBadxApple, съгласна съм с теб.
Иначе всяко второ момче, на което попадам, е грубиян, или харесва тази, която не може да има, тоест няма как да го спечеля. А аз съм си такава, че като мине известно време и ми писне, той и да ми се обяснява колко е сгрешил, ще си отмина. Не позволявам да ме мачкат тези "лошите" момчета. Иначе съм харесвала много и от "добрите", но ако са винаги добри, винаги до мен /висящи на главата ми/, накрая супер много ми писват.![]()
Това не е съвсем така.Не се отнася за всички,не разбирате ли,че винаги има изключения ?! Не визирам никого,а по принцип.Първоначално написано от Lysander
Пф спрете с тия не всички са такива човека има предвид че повечето са такива БУЛШЕНСТВОТО ВИНАГИ ИМА ПО-ГОЛЯМО ВЛИЯНИЕ!И да 80 % от момичетата си падат по такива.Първоначално написано от againstyou
Той е гей.Първоначално написано от leandra
Аз пък се чудя, защо всички момичета се мислят за принцеси, и че трябва да им се свалят звезди?
колко да са мили. Поне да ти кажат едно нормално здрасти, а не кво става к*рво примерно! да познавам много такива момчета, но познавам и мили! Ама мили с момичетата, а момчетата дето им се отварят ги правят на К****е веднага :]
Има и такива и такива :]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
На мен пък ми прави супер добро впечатление, когато едно момче се държи мило и не се прави на идиот.Поне за мен тези момчета се отличават от останалата сбирщина на грубияни и простаци и определено не бих гледала на него само като на приятел ,както прочетох в предишно мнение.А що се отнася до bad boys
каквото почукало такова се обадило такъв тип не може да очаква нещо повече от това което предлага в повечето случаи нищо
.
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
Да,ама както го обяснявате значи друго.Първоначално написано от funkey
Булшенството или не,важното е,че НЕ всички ! Набийте си го в главите.
Просто момичетата трябва да осъзнаете, че не всяко момче, което се държи добре с вас иска нещо повече от нормално приятелство или просто да си поговорите нормално, това ви е проблема.![]()
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Ако едно момче не се прави на интересен, как очакваш да го забележат. Ако беше момче, което се държи като мухал и не казва нищо, ще си бара патката сам у тях.
@Ducati, ти изглежда не правиш разликата. Това, че не се държиш като хванат от гората не те прави глупав, затворен, кретен. Кое за теб е интересно, готино? Може би да отидеш да се насвиркаш като прасе и после да сваляш мадами, ще ги свалиш ама само с дъх! Или да вършиш простотии, да си мислиш, че си много интересен, понеже всички около теб се смеят, смеят се на теб, хаха. Не те познавам лично, съответно не говоря за теб, не се засягай. Много е изгодно да можеш да се сдържаш и да правиш разликата от забавно към досадно, просташко и абсолютно детинско държание.
Държания от типа "интересен" въобще не ги харесвам. Какво е интересен? Да се правиш на шут пред момичетата, може би сваляч? Хахаха! Хора търсещи внимание.
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Държах се мило с момичето,което харесва но тя изглежда не ми обръщаше внимание... умишлено спрях 1 седмица да й говоря,пиша,звъня и каквото там друго се сетите !
Ефекта беше,че тя ме потърси прие да сме заедно,пак започнах да се държа мило и тя пак започна да се прави на велика,от тук нататък ставам гадно копеле.. знам,че пак ще ми се моли![]()
![]()