.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Непълнолетен на гости в България

Здравейте,
    Живея в германия, на 17 години съм. Наскоро навих наште да ме пуснат да отида до България сам това лято. Имам бг паспорт и разрешение от родителите за напускане на държавата заверено от нотариус. Въпросът ми е дали ще имам проблеми да отида там на почивка сам след като съм непълнолетен.
    Поздрави
    Иван

ами зависи къде в кой град ще бъдеш попринцип в по-големите може да ти направят някъде проблем при регистрация за хотел ... иначе по заведения пак в по големите градове след 10 и в такива за пушачи няма да те пуснат има някакви които си се знаят и там си пускат ама са рядкост

Цитирай Първоначално написано от blahblaah
    ами зависи къде в кой град ще бъдеш попринцип в по-големите може да ти направят някъде проблем при регистрация за хотел ... иначе по заведения пак в по големите градове след 10 и в такива за пушачи няма да те пуснат има някакви които си се знаят и там си пускат ама са рядкост
    Няма да го пуснат някой друг път. А иначе ако си носиш лична карта не би трябвало да имаш проблем
    BOY

не знам къде живееш ама на 17 години в центъра на София не пускат много ... тва че има 20 заведения където пускат не ги прави много при положение че в София заведенията са на всеки метър

значи по кръчми и дискотеки да не се мъча да обикалям иначе на летището дали някой ще ме пита дали съм с придружител и тн?

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    На влизане в БГ принципно никой няма да те пита за нищо, само проверка на паспорт.
    Виж на излизане ти трябва декларацията, която имаш.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си