- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Няколко са.
Коя е последната книга която прочете и хареса ли ти ?
че не съм от Варна
любим стил музика?
рок и метъл
Ако получиш награда от 2365,65 лева и можеш да ги похарчиш само за 3 неща,какви биха били те ?
водка черен хайвер и готин револвер
за какво си струва да живееш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
за нещата, които ти доставят удоволствие. в никакъв случай заради някой друг, само за нещата, които ти е кеф да правиш и те карат да се чувстваш добре. много плоско звучи, но е много вярно.
би ли умрял за някого, за кого?
Заради един човек, който има много умни изказвания.
Какъв тип хора харесваш?
На първо място честни, такива, които странят от интригите и са директни, дори и да са груби понякога. Хора, на които можеш да разчиташ, с които можеш да се забавляваш и да не се притесняваш да бъдеш себе си.
Следващият смята ли се за такъв човек, какъвто описах?![]()
Грозен социопат съм аз...
Какво искаш да постигнеш в живота?
Бих го споделила но не и публично .
Но остава.
Да постигна пълно щастие и да съм заобиколен от хора, които обичам и те обичат мен безрезервно.
Въпросът остава.
Искам да съм щастлива и някой да ме обича.
Колко връзки си имал досега?
Ми,1 сериозна и 2 не толкова,значи 3.
Остава.
Ами уж на 16, ама после се оказа, че беше година по-късно.
Има ли някого, с когото искаш да се обвържеш в момента (ако си необвързан). Ако си, от колко време сте заедно?
Не, от толкова отдавна съм необвързан, та вече съм като мустанг - а някоя се опита да ми сложи седло и юзди и... ще се види в чудо.
към следващия: намисли си сам нов въпрос, след което отговори. (:
Искам да се, но за момента няма въпреки, че е лято и сезона е силен хм
Къде живееш?
В най-голямото село в България,демек София.
Имаш ли домашен любимец ?(брат или сестра не се брои за такъв.)
Гледах преди едно куче, ама стопанинът му спря да гледа мен и оттам и аз кучето. Сега уреждам един пинчер, а майка урежда изгонването ми заедно с пинчера.
остава.
нем нямам домашен любимец
Би ли правил/а секс за една вечер?
Nqmash razreshenie da govorish za takiva neshta be bulha nerazmazana