- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли ?
И за тези които казват, че са твърде млади, нека просто кажа:По дяволите, можеш да шофираш на 16, да отидеш на война на 18,можеш да пиеш на 18 и да се пенсионираш на 65,та колко голям трябва да бъдеш преди любовта ти да е истинска?
Да има, това, че не се опитваме да я открием не значи че не съществува
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Според мене пък не всички могат да изпитат истинска любов. Приятелите ми сменят момичетата(или обратното)през месец , а аз бях с едно момиче 3 години , омръзнах й , заряза ме , но въпреки това , въпреки всичкото време ,което мина , аз все още я обичам....колкото и тъпо да звучи
. Anyway , любовта не е всичко на този свят и можеш да си живееш добре и без нея , е , от време на време може да се "садваш" и да почнеш да драскаш глупости по форумите , но минава бързо
.
таратор майна![]()
такова нещо като истинска и безрезервна любов НЕ съществува.... ако не бяха кинорежисьорите и сценаристите, надали някой щеше да е чувал за любов !! .... всичко това е някаква пълна безмислица, поне според мен![]()
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да, вярвам в истинската любов- срещнах я и няма да си позволя да я загубя просто така.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Лично мойто мнение е ,че в днешно време има предимно използвачи и двуличници.Честно почвам да се отчайвам![]()
Далии има или няча още немогаа да знамм
![]()
![]()
Сигурно има, но аз знам, че с тоя моя нрав, сигурно ще ми убегне.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не, само секс
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
На моменти вярвам,но понякога не.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мисля, че да![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Да, вярвам в истинската любов, дори в момента я изпитвам. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Вярвам,защото я срещнах преди 5 години. Но сега..не съм сигурна,че с тези изкривени ценностни системи все още има истинска любов,за която би дал всичко. За съжаление си мисля(и всеки изминал ден се убеждавам в това),че момичета искат пари,пари,коли,някой батко да ги развежда из града,да ги кара на училище..Момчетата пък искат секс,секс и секс...Така си мисля аз,искрено се надявам да съм се объркала и да не съм права в това си убеждение..
Въпреки че още не съм срещнала СПОДЕЛЕНАТА любов, вярвам в нея и знам, че един ден и на мен ще ми се случи, не толкова това да обичам, защото съм обичала и знам, че тва пак ще се случи, колкото това да ме обичат. А нещата зависят от мен.
Първоначално написано от antifashionshit
Емоциите и усещанията на човека никога не се променят,само обстоятелствата се променят.Следователно естествено че я има,просто е много по-невъзможна при тези обстоятелства.
Винаги съм се чудел защо я чакате толкова,след като аз нищо хубаво не виждам в нея,само мислене и душевни болки.
истинската любов съществува и я чувствам![]()
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
естествено, че вярвам.. когато я срещнеш никой не може да те убеди, че не съществува (както е и моя случай )![]()
Не съм я срещнала,но вярвам,че съществува,например като Ромео и Жулиет![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн