.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: МИДАТА vol.2

МИДАТА vol.2

Нека съживим от преди една от най-забавни теми , на които съм се смял със глас. Hunt and kill my minions

Цитирай Първоначално написано от defect
    съжалявам за тъпия въпрос мислите ли че е нужно да се обръсна защото утре ще ходя до уролога ... ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    :Дд аз понякога като се гледам по-дълго в огледалото ии започвам да си мисля "ам това наистина ли съм аз или ако не съм аз коя е тая отсреща"..... и психясвам отвсякаде.... даже съм си мислила, че има някой друг зад мен или неш' такова абе общо взето гадно е а понякога като започна да мисля за дишаннето като цяло и за това, че го правим непрекъснато, без да се усетим и изведнъж спирам да дишам за около минута докато не почна да си мисля за нещо друго не ми е лесно, знам си
    Лол

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Май само аз ще поствам тука

Името на темата - Какво да вечерям? Спагети или Бъркани Яйца!?

Цитирай Първоначално написано от Bombshell
    Наистина голяма дилема ми е и моля да не се приема темата като шега.

Напоследък изпитвам огромна нужна да ям АДСКИ МНОГО, а от 2 дни не съм излизал от нас, защото след бала умрях..

Вече 2 поредни вечери си правя бъркани яйца с нещо... я месо, я някви зеленчуци...
    Слагам по 5 яйца и г/д се наяждам.

Знам, че е вредно, но адски много ми се ядат бъркани яйца...
    Какво да правя????

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    :Дд аз понякога като се гледам по-дълго в огледалото ии започвам да си мисля "ам това наистина ли съм аз или ако не съм аз коя е тая отсреща"..... и психясвам отвсякаде.... даже съм си мислила, че има някой друг зад мен или неш' такова абе общо взето гадно е а понякога като започна да мисля за дишаннето като цяло и за това, че го правим непрекъснато, без да се усетим и изведнъж спирам да дишам за около минута докато не почна да си мисля за нещо друго не ми е лесно, знам си
    Лол
    Хахахахахаххахаха,ааа не този коментар разбива отвсякъде.Много тежка диагноза бих й поставила на този/тази.Не ее лесно

За вас КОФА няма ли?!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Цитирай Първоначално написано от straus
    За вас КОФА няма ли?!
    Ти не си виждал мидата *shock* ?! Напиши в гоогле МИДАТА и виж в кои раздел е. Тя не е за кофата , това е специално за гафове и идиоти с малоумни теми и проблеми. Доста сериозна тема ако питаш мен

WTF

Цитирай Първоначално написано от playfootball6
    Сори, не знам дали темата е за тук, но не знаех къде да я пусна.
    Та според вас ако правя графити (което харесвам), може ли по някакъв начин да ми повлияе на футбола, защото тренирам и футбол и той главен за мен.
    Защото не познавам някои други, които да прават графити и да тренират, затова се чудех дали няма да ми пречат.
    Иначе родителите ми смятат, че няма проблем и може би ще ме разтоварва.

Надявам се да чуя и вашето мнение.

Хахаха това последното от футболиста ме разби.Вярно ,че не са от умните ,но този образ направо ме разби

Предишната мида беше в раздел Секс , защото беше със смешни секс истории . Тук вие не пускате такива , така че е за Кофата .

Цитирай Първоначално написано от SameLove
    Предишната мида беше в раздел Секс , защото беше със смешни секс истории . Тук вие не пускате такива , така че е за Кофата .
    Check again dear

Имам гадже от 5 месеца
    Днес той ме заряза
    Много се обичахме,
    но той предпочете костенурката си през мен.
    Той е зооманияк и отглежда в апартамента си много животни и от тях почти не излиза и аз му направих скандал. Попитах го кой предпочита МЕН или въпросната му любима костенурка. Той направи избора си.
    Нека си живее с нея и останалите си домашни любимци....
    Тъпи момчета
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от straus
    За вас КОФА няма ли?!
    Ти не си виждал мидата *shock* ?! Напиши в гоогле МИДАТА и виж в кои раздел е. Тя не е за кофата , това е специално за гафове и идиоти с малоумни теми и проблеми. Доста сериозна тема ако питаш мен
    В предишната 'Мида', бяха пускани САМО изцепки от раздел 'Секс', със съдържание, което се отнася към този раздел, а не теми от рода на 'Какво ще ям, Гледам се в огледалото, Нещо си за футбола, блябля.. етц.'.
    Аз до тук видях само 2 публикации, свързани с идеята на тази тема.

Тя не е за кофата , това е специално за гафове и идиоти с малоумни теми и проблеми.
    .. и проблеми свързани със секса - бих добавила.

Съжалявам за спама, но просто ми направи голямо впечатление. (:
    *сън*

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Поствайте кретении, тъпни, идиотизми и малоумни изцепки само от раздел СЕКС. За другото си има 'Кофата.'
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Олеле ся като се сещам преди 2 години някаде имаше тема за някакво 16-17 годишно момиче, което намерило използван презерватив на брат си и от любопитство пробвало какъв е вкусът на спермата,после майка и разбрала и т.н. (ако някой има линк към темата моля да го постне)

Голям фен Аватара на reperw
    Ми обикновенно когато двама души мъж и жена се харесат, мъжит поставя своята "чурка"(чопка,пишка) в "катеричката"(п***а) на жената, като мърда напред и назад. Very Happy Laughing

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си