- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяване при петинг?
Възможно ли е да се забременее при практикуване на петинг (търкане на члена в половите органи на момичето), независимо дали момчето свърши или не (чрез сперматозоидите в предеякулационната течност)?
Да, възможно е. Вероятността сигурно е едно върху 10 на 30-та степен.
Между другото си мислех да попитам за същото.Приятелят ми не е свършвал ,дори е нямало течност.Все пак малко или много се притеснявам,не сме имали проникване досегаДа си купя ли тест или знам ли какво да направя ,случи се вчера без презерватив изрично му казах да не прави глупости
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Вие сериозно ли?Няма проникване,няма сперма???!!!
Когато не си наясно , не изказвай мнение , за да не страдат други от това. Има така наречена "предеякулациона течност". Какво е това ? Течност , която се отделя при силна възбуда. От името се разбира , че е преди еякулацията. В нея също се съдържат сперматозоиди. Ако момичето е детствено само при петинг няма опастност от забременяване , защото белия храбрец не може да разбие ципата. Но иначе си има вероятност. Не експериметирайте !Първоначално написано от shugababe112
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Нищо против отговора ти само ... детствен ... хммм ... ....Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Първоначално написано от Downtown
![]()
А нали знаеш, че в ципата не е като капачка на бутилка и в нея има процеп(и)?Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Мда, детствено е много хубава дума.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Сигурно, ако е детствена няма как да й разбие ципичката....
Loser is loser and nothing more...Първоначално написано от MojoJojo88
Стига сте осирали темата...
Значи този сперматозоид трябва да разтвори путката , да проникне вътре , да намери пролука в ципата и да се сблъска с яйцеклетката. Това сигурно е някой Херкулес между тайните бели агентиПървоначално написано от MojoJojo88
.
![]()
Прониза ме с интеУект, затапи ме с картинка, но дори не зацепи, че съм съгласна с теб...уеуе....Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Whatever...Първоначално написано от MojoJojo88
Е, няма ли да постнеш още някоя картинка, че да се насера от срам, колко си ПО от мен?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Повече картинки на лична. Спри със спама
Искаме бой! Искаме бой!Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
По темата: Напълно възможно е. Една приятелка забременя така.
Първоначално написано от Lysander
![]()
Момичето беше написало,че приятелят и не е свършвал дори е НЯМАЛО ТЕЧНОСТ100% има нужда от тест,а след това и час за аборт.
Първоначално написано от badsector
Тоя кретен ме дразни... Научи се да пишеш и прочети малко из Интернет. Като ще даваш информация я давай точно.
Всъщност, никъде не съм казвала дали момчето е свършвало или дали е имало течност или неВъпросът беше зададен като чисто теоретичен. Благодаря на хората, които все пак отговориха изчерпателно
![]()
Моят отговор беше към момичето писало над мен![]()
Здравейте ии аз имам проблем сега с приятелката ми тя беше с бельото и аз бях тръкна се няколко пъти но нямаше сперма а 4 дена след това ми казва че я боли корема а тя е девствена не е имало проникване нито нищо беше през бельото е въпроса ми е възможно ли е да е бременна??
Не, не може, търкайте си половите органи на воля
--------------------------------------------------------