- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете аз ли съм виновен.....
Сега ще ви разкажа за мойта връзка с момичедо дето обичам и как тя прецака всичко...
С нея за запознахме в импулсе ( колкото и да е тъпо ). Аз съм на 16 а тя на 15. На първата ни среща аз се вюбих в нея до полуда и за първа среща аз и подарих 1 колиенце и тя ми каза, че ще го носи докато ме обича. Като чух тези думи си нямате на представа как се почувствах... по хубаво нещо не ми бяха казвали. Отначало всичко беше ОК говорихме си по 2 часа по тела и тнт, говорихме си, че винаги ще сме заедно и дори говорихме за свадба (и колкото и да е невероятно аз повярвах на тези думи и това беше най-голямата ми грешка). Впоследствие тя започна да се отдурпва от мен като първия признак беше, че бифшето и гадже само я преследваше и аз се подразних и се скарахме с него и тя вместо да ме защити, тя защити него и ме изкара виновен. След това тя изчезна за 2 седмици нито ми звънеше ( аз немога да и звъня заради блокирания ми тел ) не ми отг на купищата смс-и и съобщения във фейсбук и след периода от 2 седмици тя се появи и ми каза, че е станало нещо, за което неможе да ми каже и от тук натам тругнаха проблемите. Аз я обичам с цялото си сърце и душа, подарявал съм и цветя, подаръци и тнт и единственото нещо, което искам е тя да е щастлива. След малък период от време нейния 2 братовчед се е бил влубил в нея ( колкото и да е ненормално) и той ме заплашваше, че ако не я оставя ще ме пребие и тнт. С нея се скарахме за това, защото тя приемаше неговате '' любов'' за нормална и го защитаваше. Обстановката се нажежавааше все повече, тя се промени коренно от милото ми зайче, тя стана заядливо момиче, което ме изкарваше виновен за всичко и ако тя е виновна за нещо тя казваше '' оооо винаги аз съм виновна за всичко нищо ново нечувам и от твоита уста '' Аз съм и правил всякакви компромиси , но тя не го оценява аз за нея ще направя всичкоо..... И така тя замина в Турция за 7 дена и аз всеки ден и пращах смс в който пишеше колко я обичам и тя като се върна не ми звъня 3 дена а аз и пращах смс и тя ч ден ми звънна и каза че е на бал и че ще ми звунне после и тя не ми звънна 2 дена след това. И днеска си говориме и ми каза че мн скоро ще трябва да избира между мен и още някакъв..... та моля ви се кажете ми аз ли сум виновен с нещо защото заради нея съм и плакъл няколко пъти, но тя........ като чели не й пукаше
Ами да и подаряваш T.N.T не е нормално ти искаш да я взривиш ли ?![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
неможах да те разбера..
Първоначално написано от AdamL
![]()
И после защо го зарязала
Едит: Шегата на страна. Откажи се, умръзнал си и.
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
А ти нали знаеш, че се казва ОмръзналПървоначално написано от GuitarGuy
По темата:Тая е неква куха, зарежи я.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ако и пратиш още 50 смс-а, че я обичаш тя ще се върне обратно при теб.
Не знам защо, но съм останал с впечатлечението, че
интернет - запознанствата водят до лоши щети
![]()
fan of SHAKIRA
Ми пич какво да ти кажа ! По добре не се занимавай с такива момичета. Не си заслужава труда за човек който не те цени и не показва по никакъв начин че държи на теб за обич да не говорим. Ако бях на твое място колкото и лекомислено да ти звучи щях да я зарежа, защото ако те обичаше поне малко нямаше да избира междо теб и още някъв. Тва да не е сергия да си избира, тогава да ходи на пазара да си избира колкото ще ! ! ! ! ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не можа да те разбере
Благодаря ви за меннията "![]()
Няма чувства към теб,защото ако имаше надали щеше да избира друг..
Според мен просто те е използвала - все пак е получавала постоянно подаръци от тебе (колиета,цветя и не знам си какво).. Не знам,поне аз така си мисля..
Спри да се занимаваш с нея.Зарежи я..
И не казвай,че не можеш да я забравиш - можеш,ако се откажеш да имаш фикс идеята,че не можеш без нея.. Можеш.. Стига да имаш желание..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зарежи я
Първоначално написано от Lysander
100 процента.
Иначе, това момиче само те е използвало.
Ако бях момче, ако бях на твоето място .. отдавна да съм я ебал в ушите!
Както казаха по - горе .. това да не и е пазара та да си избира!
Може би и е омръзнало да и подаряваш неща или непрекъснато да си пишете и говорите!
Според мен има и малко вина в теб!
Щом и тичаш по гъза!!
Ако па я обичаш чак толкова остави я намира за 1-2 седмици и тя ще те потърси, обаче не продължавай в същия дух!
Давай и повече свободно време,
спри да и купуваш подаръци всеки ден и вместо да мислиш все тя да е щастлива помисли малко и за за себе си ..
(без да прекаляваш)!
Can't get you outta my mind ♡
е аз подаръци само за празници и РД))) иначе мерси за съвета
![]()
пич, не си виновен , явно и е омръзнало , заеби . и тва с влюбения братовчед е извратено![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
то аз се чудя дали неината рода са някакво племе !!!!!!!
Няма смисъл да продължавашш .. Зарежи я тая еднодневка и си потърси някоя не от интернет пространството...
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
------------------------------------------------
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back
Dude you need to chill ...
Как ще и подариш на 1 среща колие, и да е за 2 лева дори... прави си изводите !!! Искала е да каже, че ще го носи докато обича парите ти не теб :]
like i already said - chill
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
ясна е работата значиПървоначално написано от AdamL
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе мисля че си наивен.
Има нещо вярно.Първоначално написано от MusicAddicted
Защо, след като си видял, че вече е охладняла към теб и няма да го бъде, си продължил да я преследваш? Отдавна нямате връзка, може би когато ти е изневерила за пръв път. Вади си поуките и в бъдеще повече обмисляй действията си. Като начало не тръгвай с подаръците напред и оставяй някакво лично пространство на човека срещу теб.
Направил си погрешно мнение за нея. Отначалото си помислил че тя е различната, която винаги ще те обича и никога няма да те зарежи. Прекалено си я разглезил с тези подаръци. Според мен тя си мисли, че дори другия да избере ти пак ще й сложиш ''света в краката''. Аз ако бях на твое място щях да се откажа от нея защото тя те има като нейния план ''Б'' . Ако найстина те обича няма да те кара така да се излагаш и ще се върне при теб. Повечето момичета искат да бъдат много обичани и да разправят че те са най- харесваните и са избирали между хиляди момчета ами аз ти предлагам веднага да я изтриеш от всякъде и да и кажеш че я зарязваш.
Благодаря много за съветите![]()