- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Нокиа 2700 классик проблек.
Значи телефона ми започна да се чува малко(звук) при разговор и аз реших да почиста това дето се чува при разговор и го почистих с(игла за шиене-тънка)и са спря да се чува звука при разговор кво да правя???
упи си нов говорител...
а като си купя нов говорител аз сам мога ли да си го сменя??И как да се предпазя друг път да не става така?И ако сложа нов говорител-звука ще се чува ли силно?Като при нокиа 1616 с фенерчето?Първоначално написано от GregoryHouse
Как си почистил това, което се чува при разговор?!![]()
![]()
моя телефон е същия и понякога копчето на слушалките отказвасмисъл, музиката си тече, обаче не може да се сменя от там ;/ ..... а по темата,, ем ти направо си го преебал/а
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Купито или Дубито е учен на 2011Първоначално написано от Foreverbg
![]()
![]()
![]()
почистих го с игра(за шиене),защото се чуваше звука много слабо.И са мога ли сам да сменя говорителя(като сложа нов)или да го занеса в сервиз?Първоначално написано от Foreverbg
Първоначално написано от kupi95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
къртиш момче
Ей тоя е уникат е ! Не съм си и мислел, че може да има толкова "интелигентно" създание като него !
Помагайте де по темата без спам
Еми ти си много кух бе, вече ти казаха в темата да си купиш нов. Т.е. няма да си купиш нов, а ще го занесеш на сервиз, защото като те гледам не му разбираш и там ще ти го сменят и ще ти вземат някой лев за работата. Сам на дали ще се оправиш... Пък дали ще се чува по-силно от еди си коя Нокия най-вероятно трябва да се обадиш във Финландия за тази "полезна" информация.Първоначално написано от kupi95
П.С. Нокия е финландска марка, а сега загря нали?