- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бяло течение.. :/
Искам да ви питам гнус ли ви е да лижете и да ползвате пръсчета когато момичето има бяло течение ?![]()
Що теб харесва ли ти?![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Не и затова питам, искам да видя дали не съм единствен така да го кажа..Първоначално написано от the_man
![]()
е ти луд ли си.. все едно да че чудиш само на теб ли ти е гадна миризмата на лайна....
Не![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Когато става въпрос за орални ласки, хигиената е повече от задължителна.
Welcome to the Jungle...
Да е, ти луд ли си няква там да и мирише на гнилоч... направо я гоня и да не съм я видял повече... аз както се мия и се поддържам, така и тя...
Все едно да тръгна да се натискам с няква дет не си мие зъбите...![]()
![]()
![]()
![]()
В случая бялото течение не е породено от липса на хигиена.Всяка жена има бяло течение, различно е количеството което тя отделя на ден, ако е в повечко може да говорим за обикновено възпаление в организма или дори за настинка, ако вече е много обилно трябва да ходи на лекар да го лекува.Първоначално написано от the_man
Понякога се чудя как може да има толкова сексуално неграмотни хора, или дори анатомично. Бялото течение НЕ е равно на лоша хигиена.... Последния пост е единствения верен в цялата тема.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Глупости.Първоначално написано от BlackJ
Всяка жена отделя цервикална слуз, която в зависимост от периода на МЦ е с различна консистенция. Бялото течение НЕ е нормално и наличито му предполага здравословен проблем.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Глупости.Ако бялото течение е гъста консистенция с жълтеникъв цвят-тогава предполага наличие на евентуален здравословен проблем. Цервикалната слуз е между прозрачна и белезникава.Първоначално написано от TheBeliever
Точно това се опитвам да ти обясня. Всяка жена има цервикална слуз, но не всяка жена има бяло течение. Двете понятия не са равнозначни.Първоначално написано от MojoJojo88
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами не, аз не съм се изразила правилно, няма какво да ми обясняваш, не съм на 10 и отлично познавам анатомията човешка.
Според мен автора е задал неправилно темата си и има предвид точно цервикалната слуз, на която почти всеки казва "бяло" течение.
Не знам, ти ще кажешПървоначално написано от miminko
![]()
Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()