.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на reperw

Монтаж maybe ?

Здравейте !
    Аз съм на 18 в момента и ще бъде 12 клас,но имам един проглем...още не съм се ориентирал професионално и какво искам да уча.
    По принцип много ме влече edit-ваневто на клипове.Работя със Sony vegas и други помощни програми.Само,че незнам какво се води това,смисъл ако има такъв профил в университета как се казва ?? Монтаж или нещо друго ако някой знае много ще съм му благодарен.
    Така сега да кажа какво мога и да видим вие какво ще ме посъветвате.
    -Мога да смятам уча в математическа гимназния.
    -Знам езици.
    -Българският малко ми куца ама ще се оправим.
    Принципно НЕ искам да работя на компютър въпреки ,че видео едита е такава работа.Искам нещо като брокер или нещо подобно.Незнам просто искам да завърша нещо и след години да се развия и да създам собствен бизнес ,защото ако стана монтажист не виждам голямо бъдеще за мен.За това ви моля да ми помогнете или да ми дадете съвет.
    Мерси

Re: Монтаж maybe ?

Цитирай Първоначално написано от reperw
    Тук спрях да чета и ти теглих една майна.

Re: Монтаж maybe ?

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от reperw
    Тук спрях да чета и ти теглих една майна.
    Незнам как го разбираш тфа изречение,но май не си го схванал добре...
    Говоря ,че не искам да ставам писател или журналист и всякви такива професии свързани с писане...на какъвто и да е език!

стани маникюрист
    Пиках на химна!!!

Щом учиш в математическа гимназия- стягай си задника и бъди най-добре по математика,защото това е наука, която много ще ти трябва за напред. Ако английският ти върви стани един програмист и после изчезни от БГ щото тука няма добра реализация за такава професия.

Мега фен Аватара на Chacho
    Компютри - Математика
    Брокер - Математика
    Капитал - Добре платена професия (което много често означава Математика)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не съм чел коментарите,но искам да знаеш,че за монтаж трябва да отидеш в НАТФИЗ ( там ще получиш най-доброто такова обучение в България ).Но приема е доста труден.За да влезеш само с 1 година учене,ще ти трябва доста труд.В смисъл такъв,че трябва доста неща да изчетеш и да се поразровиш из интернет относно изпитите.Иначе не е лошо това , което си избрал.Успех.Ние не може да ти кажем,какво да учиш,защото не те познаваме..Учи това ,което ти харесва и те влече..друго недей.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    Не съм чел коментарите,но искам да знаеш,че за монтаж трябва да отидеш в НАТФИЗ ( там ще получиш най-доброто такова обучение в България ).Но приема е доста труден.За да влезеш само с 1 година учене,ще ти трябва доста труд.В смисъл такъв,че трябва доста неща да изчетеш и да се поразровиш из интернет относно изпитите.Иначе не е лошо това , което си избрал.Успех.Ние не може да ти кажем,какво да учиш,защото не те познаваме..Учи това ,което ти харесва и те влече..друго недей.
    Проблема е там,че не мога да разбера какво ме влече и в какво съм добър иначе мерси много.
    Колкото до предложението за програмист съм го мислил и премислял много пъти (майка ми е такава ). Но мен не ме влече писането на някъв "тъп" код...нищо не ми пречи да запиша програмиране,но това не ми носи удоволствие и нямам желание да го правя.

ПП: Ако някой знае накъф начин или "тест" да видя в какво съм добър или какво ме влече да сподели )))

Направил си грешка според мен!Защо трябва последнанта година да го мислиш това?Трябваше с годините да виждаш нещата?И много са ми странни такива като теб..Не знаеш ли какво искаш,като малък не си ли виждал неща по телевизията и да си си казвал,ето това искам..Dream bigger..Какво си правил всичките тези години ?Не знаеш ли какво искаш да правиш?Не си ли се замислял,какво ще е бъдещето ти и т.н..?

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    Направил си грешка според мен!Защо трябва последнанта година да го мислиш това?Трябваше с годините да виждаш нещата?И много са ми странни такива като теб..Не знаеш ли какво искаш,като малък не си ли виждал неща по телевизията и да си си казвал,ето това искам..Dream bigger..Какво си правил всичките тези години ?Не знаеш ли какво искаш да правиш?Не си ли се замислял,какво ще е бъдещето ти и т.н..?
    Една година искам едно другата коренно различно желание...
    До сега съм минал от дилар до президент

anonymous708973
    Guest
    Курс по кариерно ориентиране.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Курс по кариерно ориентиране.
    Може ли да ми кажеш малко повече за този курс ?? Ти самата ходила ли си ?? И имаш ли някаква идея какво се прави там ?

anonymous708973
    Guest
    Най-добрият ми приятел ходеше в Пловдив. Ще го попитам за детайли, ако искаш.

Знам, че правиха тестове, съветваха се с различни професионалисти, на него му хареса.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Най-добрият ми приятел ходеше в Пловдив. Ще го попитам за детайли, ако искаш.

Знам, че правиха тестове, съветваха се с различни професионалисти, на него му хареса.
    Питай го моляте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си