- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък?
след няколко дена с приятелката ми правим месец, някакви предложения за подарък и къде да я заведа? :>
плюшена играчка винаги минава![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Хубав парфюм или някакво бижу. Заведи я на ресторонт или на някакво приятно местенце, на което ще сте си само двамата.![]()
бижу на 1вия месец ?парфюм да , ма бижу некак не върви
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Подарък за месец? Вие луди ли сте ? Може да я изведеш на по-спецялно място , където не бихте отишли всеки ден![]()
ауе честно казано и аз така мисля , ма той ако е решил да подарява да не е нещо супер грандиозно , за тва викам плюшена играчка![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Мех.
Времето е топло.
вземете по една раница и един мощен пикник с четене на книги.
Абе, подарък...
Подари ѝ едно цвете и я заведи някъде. Това е.
Най-добрия вариант!Първоначално написано от NightGuardian
Мисля, че много избързвате с тези подаръци..
още малко и за седмица ще почнете.
По-яко ще е да сте само вие двамата на някое яко място.![]()
http://vbox7.com/play:1c3e9052
таман и ти ще караш
NOT LIKE THE REST
Първоначално написано от pressiana
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
цветяя
абее защо вече хората не си подаряват цветя,толкова е гадно :/
Да, цветята винаги са вървежни. Избери някои семпли, но ароматни, примерно обикновени полски цветя![]()
Заведи я на кино
Вървежни?! Какво по дяволите?! Цветята са нежни. Особено когато мъж ги подарява на жена те за израз на любов. Как ще кажеш, че цветята са вървежни?Първоначално написано от badsector
П.с. Месец е... нищо. Едно голямо нищо! Вземи и цвете. Малко, но от сърце. Никакви бижута, парфюми и скъпи предмети. Покажи и, че си сериозен и очакваш повече от тази "връзка" [мн мразя тази дума], а не че един месец до сега не си се задържал с момиче.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Идеятя за пикник е най-добра.Също и цвете можеш да и вземеш.Но само 1, не букет.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.