.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Трябва ми занимание

От известно време разбрах нещо и не спирам да мисля за него..Искам да спра да мисля за това като започна да се занимавам с нещо.Проблемът е ,че нямам никаква идея с какво.Моля ви помогнете.. дайте ми някъкъв проект или нещо, защото започвам да полудявам.
    ''Because it's me..Cook.James Cook.And I am addicted to drugs,sex and alcohol''
    <3 Skins <3

Голям фен Аватара на asasfdf
    книги - хващаш си някоя поредица примерно и си четеш ли четеш месеци наред
    спорт - фитнес например. има страшно много занимавка, докато четеш за правилно хранене и тренировки, отнема месеци
    рисуване - и да не те бива, просто се хващаш и го правиш и накрая е супер. отнема месеци, аз си направих страхотна картина, в рамка си я сложих даже
    алкохол - много бързо минава времето с него
    игри с карти - magic the gathering примерно. отнемат бая време и са занимателни
    компютърни игри - отнемат дълги дни и нощи, докато се "превъртят"
    танци - спада към спорта, отнема бая, докато се научат техники и неща, а е полезно и забавно

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    спорт - фитнес например. има страшно много занимавка, докато четеш за правилно хранене и тренировки, отнема месеци
    рисуване - и да не те бива, просто се хващаш и го правиш и накрая е супер. отнема месеци, аз си направих страхотна картина, в рамка си я сложих даже
    танци - спада към спорта, отнема бая, докато се научат техники и неща, а е полезно и забавно
    +1 без алкохол и пц игри

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    + събиране с приятели. Просто като си сам/а у вас викаш някой приятел за компания.
    + сериали. Виждам че гледаш SPN и Skins Изтегли си някой друг зарибяващ и ето ти изгубено време.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Излизане, спане, 'компютърстване' и гледане на телевизия - и не, нямам свободно време.. дори за учене не ми стига времето. И ,да, сериозно! Най-голяма част от времето ми гълта сънят.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Мега фен
    Град
    Earth...
    почни влизаш в fakebook! Веднъж влезнеш ли, няма спиране!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Колекционирай нещо. Аз примерно колекционирам редки растения. А дали имам време за мислене, докато обикалям оранжерии или поливам джунглата в нас.

Град
    Провинцията
    Люпи семки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си