- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли склонни от София да помогнат моля!!!
Така и аз да разкажа с моя приятел сме заедно от 1 година и той иска да ходя да живея при него в София но преди да получа това предложение аз си бях направила регистрация в Гепиме и се представих за 2 момичета които искат среща с негго и какво той веднага отговори немога да разбера дали наистина се хвана или просто ей така за майтап.В последните съобщения които си писахме му казах че с моята приятелка с ме на гости в София и можем да се видим а той се съгласи даже и телефон остави.Немога с това съмнение че е готов да ми изневери аз да отида да живея при него.Та искам да помоля ако има склонен човек от софия да даде адрес и просто да видя дали той ще отиде в оговорен час,не е нужно да се виждате с него само през вратата да видите дали е той дали наистина е способен да дойде да знам и аз какво да правя.Моля ако има склонни да ми помогнат да ми пишат
хахаха ще отиде амиМъж да бяга от готово ебане и то при това 3-ка
![]()
Не си прав. Ако държи на момичето няма да и изневери , просто се откажи от негоПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Моля ако има някой само това искам да бъда сигурна!!!
да да , ей са някой ще си даде адреса за да провериш гаджето си![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Добрв си го замислила ама надали някой ще се навие да си даде адреса.
Бих ти помогнал, ама приказката е "танто за танто"
Питай го от фалшивия профил дали си има сериозна приятелка примерно. Да видиш какво ще ти отговори.
Предлагам ти решение:Каниш го от фалшивия профил на някое място и ако дойде му забурсвасх един шамар и го отрязваш.![]()
![]()
![]()
Който е склонен да ми пише лично съобщение,аз бих могла да го направя и сама обаче проблема е че не съм в София
Пиши му от профила, че искаш да се чакате тримата някъде навън и после ще го заведете у вас. Така пак ще видиш дали ще отиде. Никой няма да си даде адреса на непознат.
Защо ви е адрес? Казвате да се чакат пред МАкДоналдс примерно (някой си) и готово.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
На колко си години? Как си представяш да отидеш да живееш при някой който грам не познаваш?
Първо, твоята столица се пише с главна буква за разлика от селото ти! Второ, ти си на 12 и приятели ще имаш много. Трето, това че момчето пише на ляво и на дясно не означава че ще ти изневери! Забрани му направо да се среща с което и да е момиче! Самия факт че си правиш фалшиви профили че да надничаш в неговия живот е факт че не заслужаваш да бъдеш с него.
И последно, МОЛЯ ТЕ НЕ ИДВАЙ В София!
Не съм от София, но ако бях щях да се навия. Айде просто някой от там да отиде в 5 часа пред МакДоналдс момичето ще му прати снимка, и ще видят дали е там. Голямата работа.
Само че аз друго исках да кажа. Вероятно ти ревнуваш адски много, при положение и че не си от неговия град, но защо той да не излиза с момичета? Кажи в какъв контекст е било това излизане. Защото ако не си му казала в прав текст "среща", то това излизане може да се възприема и като чисто приятелско. Може измисленото момиче да му е интересно като характер и да иска да се запознае с нея, но в същото време да си обича теб. А може и да планира да я мине един път и да не ти каже. Тъй че не си прави такива изводи само защото той би излязал с момиче.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
две момичета ли трябва да отидат?
аз съм от София може и да се навия с някоя приятелка да отида
ама зависи и кога де.... аз съм зает човек![]()
![]()
Така първо аз съм на 20 години и срещата е интимна да се уточня,затова толкова искам да разбера срещатата е днес в 19:30 часа пред една пицария не ви моля да правите нищо просто да видите дали той ще дойде
хахаха тука надушвам брутално убийство в крайните софийски квартали
Can It All Be So Simple ?
Бе преди месец-два си писала, че си на 18...
На колко последно викаш си?
Нещо ми намирисва тая работа..
Пък и ако си дам адреса, ще искам женско посещение.![]()
Welcome to the Jungle...
Коя е пицарията :Д
Като цяло това, което правиш не е хубаво. Една връзка се изгражда с време и доверие а не с проверки. Схемата ти е изтъркана и леко глуповата. Както и да е, ако си решила не ти трябва някой, който да чака приятеля ти. Вземи си една прима и му уговори среща, като му кажеш да се обади на телефона "като е долу". За адрес ползвай google maps. Успех и пак ти казвам... Тъпо е!![]()
да слуша
Мда, или пък му дай телефонен номер или поискай такъв и се накарай някоя приятелка да му се обади и да му каже че ще закъснее или да го пита дали е стигнал.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on