.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Името на един филм?

Здравейте. Днес се сетих за един фантастичен филм, който съм гледал преди няколко години - 5-6 може би, пък филма вероятно е от 2002 година някъде... Даваха го доста често по "Diema +" но това беше отдавна, както казах вече.

И така основно сюжета беше следния: Хората бяха населили почти целия космос, като Земята беше основната планета, а пък съществуваха много колонии на различни други планети. Един "федерален превозвач" (космически кораб) трябваше да пренесе огромно количество пари от клоновете на различните колонии в централата на Земята. Екипажа в началото влезе в "криогенен сън", защото пътуването беше адски дълго (няколко месеца мисля). Помня, че един от тях само остана буден - мисля, че беше някакъв "звезден шериф". След няколко месеца бордовия компютър събуди останалите от екипажа, защото имаше опасност да се сблъскат с астероид... След това се оказа, че някакви разбойници искат да отмъкнат скъпоценния товар и т.н.

Много моля, ако някой се сеща за точното име на филма, да ме подсети, че цял ден се чудя и не мога да го измисля как точно се казваше...

Благодаря Ви предварително!!!

Сетих се как превеждаха филма на български, защото беше с БГ озвучаване и от там разбрах, как е и на Английски - Казваше се "Velocity Trap" и е от 1998 година...

Може да заключвате темата!

Почти любов, скоро го даваха.Супер е

Цитирай Първоначално написано от Bolux
    Почти любов, скоро го даваха.Супер е
    Нямаше логика,беше любов.

хелп

преди години по бтв(или ефир 2) даваха един филм на име f-16 говори се за един самолет ....помогнете ми да го намеря или поне актъори....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си