- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Чувам гласове-тоа нормално ли е?
Здравейте!Може би моят проблем е по-скоро нещо не като проблем,ами най-вероятно като болест на ума,все още с никого не съм споделяла това,и сега го правя с вас,тъй като не ви познавам.Естествено е да не искам да споделя това с близки,защото съм убедена,че ще помислят просто че се ШЕГУВАМ.А ако продължавам така по-дълго време,опитвайки се да ги убедя в истината,която казвам,ще ме помислят за луда,но не луда както често приятелите се наричат помежду си,а луда в лошия смисъл на думата...Така..отпреди година насам започнах да чувам гласове в ума си,дълго се чудех какво се случва с мен,дали полудявам,дали съм прекалила с пиенето:Двъпреки че не пия,и в продължение на мн време мислех само и единствено за товаВсеки ден се замислях в логичността на това което се случва в ума ми спрямо всичко останало,просто защото това,което ми се случваше и продължава да се случва с мен е извън границите на нашия свят,звучи като нещо фантастично и нереалистично...така постепенно разбрах нещо друго,което може би повече обясняваше нещото,случващо се с мен.Аз разбрах,че гласовете които чувам всеки божи ден(не непрекъснато най-често през деня,когато съм будна де)аз чувам разговорите на хора,които са на около 100 метра покрай мен,това са хора в техните домове,хора по улиците,разхождащи се възрастни ид еца.. изобщо всеки не подалече от горе долу такова разстояние(но сами разбирате че такова разстояние се намират мн хора,мн разговарящи и аз никога не можех да различа отделна дума,просто е,представете си как до вас разговаря цяла тъпла от хора).Все още не съм напълно сигурена в това..което предполагам,но в последните седмици имам мн доказателства за това..тоест накратко казано,както нормланите хора чуват разговорите на хората,намиращи се в близост до тях,така и аз чувам,но в доста по-голяма дистнацияНе знам...не съм толкова наясно с науката,защото съм едно 16 годишно объркано момиче..не съм наясно с физичните закони,но се нуждая от помощ,това което се случва с мен засега не ми пречи,но кой знае за след това...понякога ме боли глава,но заега нищо по-сериозно.Дори не знам защо писах,като всички ще решат че се шегувам...но просто не знам какво да правя.Това е..всичко...цялата ми история...
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.от правилника.![]()
Според мен добре еда се консултираш със психо-аналитик!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ами опитай се да не смяташ това като проклатие или лудост, ами като дарбаЩе откриеш, че може да ти помогне в много неща, в изграждане представа за хората или в училището! Мисли от добрата страна на нещата
abe i az imam takiva problemi ama ne sa ba6 glasove (think)
Ъх доколкото ми е известно това което описваш трябва да е в следствие на сериозни генетични изменения...коеото освен ако не си изложена на радиация или на генни експерименти е невъзможно...следователно остават вариянта да си луда...но акко беше така нямаше да пишеш във форума...и остава вяриянта че си въобразяваш всичко това...което също важи и ако ти хлопа дъската...според мен най логичното е темата да е ебавка или да си въобразяваш...идея си няма защо си решила да пуснеш темата в Любов
как защо ,нали тука има по-голяма публика...даже направо в "Секс" трябваше да я пусне,там посещаемост е с най-голям %....идея си няма защо си решила да пуснеш темата в Любов
-проблем,наистина.пий аналгин,току-виж се пренастроили радио-4естотитеникога не можех да различа отделна дума
Am ne znam ...................otidi na lekar ili kaji na va6ite ama nai-malko da te pomislqt za nenormalna ...........Zamisli se ........mojebi mn si 4istish u6ite
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
moje bi 4estotota na koqto e ustroeno da 4uva 4ove6koto uho pri teb e razli4na, i 4uva6 dosta po dobre ot dr te, koeto v slu4eq ti pre4i. spored men idi na lekar i ve4e ako ne se otkrie fizi4eski problem, otidi pri nqkoi izvesten psiholog. toi nai dobre 6te znae. uspeh
Първоначално написано от ™G-Baby™
Мила,няма нищо страшно.Има наука която изучава точно тези въпроси.Аз съм същата като теб.Само,че при мен различното е,че аз получавам информация за бъдещето.Това е вродено,много малка част от хората я имат тази дарба и много голяма част от хората невярват,че това е истина и съществува.Ти не си луда,не се притеснявай за това.Напиши ми на ЛС скайпа ти и ще ти разказжа малко повече и ще ти обясня всичко.Успокой се,не си луда...има мн хора,които незнаят нищо за това и си мислят че сме луди но не е така...мога страшно много да пиша по тоя въпрос но ще ти дам няколко книги които е йелателно да си купиш и да ги прочетеш за да разбереш за какво става въпрос.
vuzpriemai go kato darba ;] i spodeli s nqkogo naprimer lekar i roditeli ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Лелее, наистина звучи фантастично. Но както каза някои по-нагоре - иползвай го. Приеми го като дарба.
Ще може по-лесно да ти подсказват в даскало.
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Axhyhayxhyahyaxhyhaxyyhaxhy ee ne moa weПървоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
Ами ако е вярно, според мен трябва да се радваш, щото все пак тва е някаква дарба...и както казаха по нагоре по-лесно ще ти подсказват в даскалоама ако не е вярно...
![]()
![]()
vij mila ne si luda,ako pogovori6 sas pastor ot evangelska carka 6te ti pomogne.prosot otigi i obqsni kakvo e polojenieto,nqma da sgreshish,nqma ni6to lo6o v tova da opitash nali??ne se pritesnqvai vs 6te e nared
Божее като чета тая тема и ще помисля че не са останали логично мислещи хора...много сте гледали сериала "Сентинел" глоавния герой чуваше и виждаше като орел...това дето го приказвате тука видения от бъдещето хиперчувания...вие имате ли нещо на втория етаж...ако то това ще да е шизофренията ви...
П.п: Като имаш видения от бъдещето предвиди какъв ще е следващия ми пост....апф.
i az si mislq 4e e ne6to takovaПървоначално написано от BeBsItO
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
ptidi pri DR.Housedokolkoto znam ima edin saforomec det e s takav pici ti e pisal o6te na parvata str
![]()
![]()
no ser .. moje bi si go izmsiql6 ili si hodila do 4ernobil na skoro ?
normaniq otg koito vs ti davame e lekar! kakvto i da e moje da po4ne6 or djipito
n oako naistina be6e luda nqma6e da go napi6e6 tuk a 6te6e da si svita v nqkoi agal gu6nala kolenete si
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Ех,интересна представа за лудите си имате вийПървоначално написано от B3B0K
Все пак думата луда е много обща,но може да имаш некакфо психично заболяване....а може пък и да е дарба,знае ли човек
Никой оттук не може да ти каже със сигурност,защото има някой,които мислят,че е еволюция,дарба,а други-че е лудост
Кой е правия???
![]()
rame Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 12:54 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
B3B0K написа:
n oako naistina be6e luda nqma6e da go napi6e6 tuk a 6te6e da si svita v nqkoi agal gu6nala kolenete si
Ех,интересна представа за лудите си имате вий Все пак думата луда е много обща,но може да имаш некакфо психично заболяване....а може пък и да е дарба,знае ли човек Никой оттук не може да ти каже със сигурност,защото има някой,които мислят,че е еволюция,дарба,а други-че е лудост Кой е правия???
mii kao i az ne sam ured kvo da si predstava?
az si priznavam ne6to sa me zbarkali ama o6te zn kade?!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
to mn dobre zvu4i da kaje6 : kaji na va6te predstavi si reakciqta na va6te ako im go kaje6moita nema da me vzeme na ser sestrami 6te umre da se hili a ba6tami 6te me otpi6e savsem
--- Анджелина Джоли ---
![]()
aaa sestarti mi se hili na mama!Първоначално написано от yuyuto
abe zaebi stignah dotam taq sedmica 4e maikami da mi dava saveti v lubovta iskam da se zakopam no be6e dobar pak ne predstavi si kak bi i ti samata iztalkuva takowa ne6to pak sig az pobarkanata ama ... nz
--- Анджелина Джоли ---
![]()
trqbva i psiho analitik