.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Чувам гласове-тоа нормално ли е?

Здравейте!Може би моят проблем е по-скоро нещо не като проблем,ами най-вероятно като болест на ума,все още с никого не съм споделяла това,и сега го правя с вас,тъй като не ви познавам.Естествено е да не искам да споделя това с близки,защото съм убедена,че ще помислят просто че се ШЕГУВАМ.А ако продължавам така по-дълго време,опитвайки се да ги убедя в истината,която казвам,ще ме помислят за луда,но не луда както често приятелите се наричат помежду си,а луда в лошия смисъл на думата...Така..отпреди година насам започнах да чувам гласове в ума си,дълго се чудех какво се случва с мен,дали полудявам,дали съм прекалила с пиенето:Двъпреки че не пия,и в продължение на мн време мислех само и единствено за товаВсеки ден се замислях в логичността на това което се случва в ума ми спрямо всичко останало,просто защото това,което ми се случваше и продължава да се случва с мен е извън границите на нашия свят,звучи като нещо фантастично и нереалистично...така постепенно разбрах нещо друго,което може би повече обясняваше нещото,случващо се с мен.Аз разбрах,че гласовете които чувам всеки божи ден(не непрекъснато най-често през деня,когато съм будна де)аз чувам разговорите на хора,които са на около 100 метра покрай мен,това са хора в техните домове,хора по улиците,разхождащи се възрастни ид еца.. изобщо всеки не подалече от горе долу такова разстояние(но сами разбирате че такова разстояние се намират мн хора,мн разговарящи и аз никога не можех да различа отделна дума,просто е,представете си как до вас разговаря цяла тъпла от хора).Все още не съм напълно сигурена в това..което предполагам,но в последните седмици имам мн доказателства за това..тоест накратко казано,както нормланите хора чуват разговорите на хората,намиращи се в близост до тях,така и аз чувам,но в доста по-голяма дистнацияНе знам...не съм толкова наясно с науката,защото съм едно 16 годишно объркано момиче..не съм наясно с физичните закони,но се нуждая от помощ,това което се случва с мен засега не ми пречи,но кой знае за след това...понякога ме боли глава,но заега нищо по-сериозно.Дори не знам защо писах,като всички ще решат че се шегувам...но просто не знам какво да правя.Това е..всичко...цялата ми история...

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.от правилника.

Град
    ПрИ Теб
    Според мен добре е да се консултираш със психо-аналитик!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    In_monkeylandXD
    Ами опитай се да не смяташ това като проклатие или лудост, ами като дарба Ще откриеш, че може да ти помогне в много неща, в изграждане представа за хората или в училището! Мисли от добрата страна на нещата

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    abe i az imam takiva problemi ama ne sa ba6 glasove (think)

Ъх доколкото ми е известно това което описваш трябва да е в следствие на сериозни генетични изменения...коеото освен ако не си изложена на радиация или на генни експерименти е невъзможно...следователно остават вариянта да си луда...но акко беше така нямаше да пишеш във форума...и остава вяриянта че си въобразяваш всичко това...което също важи и ако ти хлопа дъската...според мен най логичното е темата да е ебавка или да си въобразяваш...идея си няма защо си решила да пуснеш темата в Любов

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на sapphirr
    ...идея си няма защо си решила да пуснеш темата в Любов
    как защо ,нали тука има по-голяма публика...даже направо в "Секс" трябваше да я пусне,там посещаемост е с най-голям %.

никога не можех да различа отделна дума
    -проблем,наистина.пий аналгин,току-виж се пренастроили радио-4естотите

Град
    Shumen
    Am ne znam ...................otidi na lekar ili kaji na va6ite ama nai-malko da te pomislqt za nenormalna ........... Zamisli se ........mojebi mn si 4istish u6ite
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    moje bi 4estotota na koqto e ustroeno da 4uva 4ove6koto uho pri teb e razli4na, i 4uva6 dosta po dobre ot dr te, koeto v slu4eq ti pre4i. spored men idi na lekar i ve4e ako ne se otkrie fizi4eski problem, otidi pri nqkoi izvesten psiholog. toi nai dobre 6te znae. uspeh
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мила,няма нищо страшно.Има наука която изучава точно тези въпроси.Аз съм същата като теб.Само,че при мен различното е,че аз получавам информация за бъдещето.Това е вродено,много малка част от хората я имат тази дарба и много голяма част от хората невярват,че това е истина и съществува.Ти не си луда,не се притеснявай за това.Напиши ми на ЛС скайпа ти и ще ти разказжа малко повече и ще ти обясня всичко.Успокой се,не си луда...има мн хора,които незнаят нищо за това и си мислят че сме луди но не е така...мога страшно много да пиша по тоя въпрос но ще ти дам няколко книги които е йелателно да си купиш и да ги прочетеш за да разбереш за какво става въпрос.

vuzpriemai go kato darba ;] i spodeli s nqkogo naprimer lekar i roditeli ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Лелее, наистина звучи фантастично. Но както каза някои по-нагоре - иползвай го. Приеми го като дарба. Ще може по-лесно да ти подсказват в даскало.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    никога не можех да различа отделна дума
    -проблем,наистина.пий аналгин,току-виж се пренастроили радио-4естотите
    Axhyhayxhyahyaxhyhaxyyhaxhy ee ne moa we

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами ако е вярно, според мен трябва да се радваш, щото все пак тва е някаква дарба...и както казаха по нагоре по-лесно ще ти подсказват в даскало ама ако не е вярно...

hi

vij mila ne si luda,ako pogovori6 sas pastor ot evangelska carka 6te ti pomogne.prosot otigi i obqsni kakvo e polojenieto,nqma da sgreshish,nqma ni6to lo6o v tova da opitash nali??ne se pritesnqvai vs 6te e nared

Божее като чета тая тема и ще помисля че не са останали логично мислещи хора...много сте гледали сериала "Сентинел" глоавния герой чуваше и виждаше като орел...това дето го приказвате тука видения от бъдещето хиперчувания...вие имате ли нещо на втория етаж...ако то това ще да е шизофренията ви...

П.п: Като имаш видения от бъдещето предвиди какъв ще е следващия ми пост....апф.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    moje bi 4estotota na koqto e ustroeno da 4uva 4ove6koto uho pri teb e razli4na, i 4uva6 dosta po dobre ot dr te, koeto v slu4eq ti pre4i. spored men idi na lekar i ve4e ako ne se otkrie fizi4eski problem, otidi pri nqkoi izvesten psiholog. toi nai dobre 6te znae. uspeh
    i az si mislq 4e e ne6to takova
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    sofiq
    ptidi pri DR.House dokolkoto znam ima edin saforomec det e s takav pici ti e pisal o6te na parvata str no ser .. moje bi si go izmsiql6 ili si hodila do 4ernobil na skoro ? normaniq otg koito vs ti davame e lekar! kakvto i da e moje da po4ne6 or djipito n oako naistina be6e luda nqma6e da go napi6e6 tuk a 6te6e da si svita v nqkoi agal gu6nala kolenete si
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    n oako naistina be6e luda nqma6e da go napi6e6 tuk a 6te6e da si svita v nqkoi agal gu6nala kolenete si
    Ех,интересна представа за лудите си имате вий Все пак думата луда е много обща,но може да имаш некакфо психично заболяване....а може пък и да е дарба,знае ли човек Никой оттук не може да ти каже със сигурност,защото има някой,които мислят,че е еволюция,дарба,а други-че е лудост Кой е правия???

Град
    sofiq
    rame Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 12:54 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

B3B0K написа:
    n oako naistina be6e luda nqma6e da go napi6e6 tuk a 6te6e da si svita v nqkoi agal gu6nala kolenete si
    Ех,интересна представа за лудите си имате вий Все пак думата луда е много обща,но може да имаш некакфо психично заболяване....а може пък и да е дарба,знае ли човек Никой оттук не може да ти каже със сигурност,защото има някой,които мислят,че е еволюция,дарба,а други-че е лудост Кой е правия???
    mii kao i az ne sam ured kvo da si predstava?
    az si priznavam ne6to sa me zbarkali ama o6te zn kade?!
    --- Анджелина Джоли ---

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Май ти трябва лекарска намеса... Ние не можем да ти помогнем... Не сме лекари все пак... Но задължително трябва да потърсиш лекарска намеса... А ако вашите те обичат, ако им го обясниш правилно и добре разбираемо, ще го приемат и ще се опитат да ти помогнат...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

П.п: Като имаш видения от бъдещето предвиди какъв ще е следващия ми пост....апф.
    няма да има такъв

Град
    sofiq
    to mn dobre zvu4i da kaje6 : kaji na va6te predstavi si reakciqta na va6te ako im go kaje6 moita nema da me vzeme na ser sestrami 6te umre da se hili a ba6tami 6te me otpi6e savsem
    --- Анджелина Джоли ---

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    to mn dobre zvu4i da kaje6 : kaji na va6te predstavi si reakciqta na va6te ako im go kaje6 moita nema da me vzeme na ser sestrami 6te umre da se hili a ba6tami 6te me otpi6e savsem
    Ами кофти родители имаш, кво да ти кажа... Вместо да те подкрепят и да се опитват да ти помогнат, да почнат да ти се хилят... Нз, моите не биха направили така...
    The reasons of love... <3

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Ами кофти родители имаш, кво да ти кажа... Вместо да те подкрепят и да се опитват да ти помогнат, да почнат да ти се хилят... Нз, моите не биха направили така...
    aaa sestarti mi se hili na mama! abe zaebi stignah dotam taq sedmica 4e maikami da mi dava saveti v lubovta iskam da se zakopam no be6e dobar pak ne predstavi si kak bi i ti samata iztalkuva takowa ne6to pak sig az pobarkanata ama ... nz
    --- Анджелина Джоли ---

Град
    v k16ti
    trqbva i psiho analitik

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си