.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Той.

Той.

С една година е по-голям от мен. Първоначално се бяхме виждали 2-3 пъти насаме, не учим в едно училище, но това не пречи. Преди няколко месеца започнахме постоянно да си пишем и наистина се сближихме.. Той наистина е невероятен и е всичко, което харесвам, събрано в едно момче, на няколко пъти се канехме да се видим и сега стана, два пъти. Вече бяхме станали страшно близки, гушкахме се и целувки, но не и по устните .. Когато пак се видяхме ми предложи и аз приех, разбира се, та той е . Чувствам го, как ми говори, как ме докосва, как ме целува, наистина много ме обича.. и аз също, но не се чувствам сигурна при него. Нали казват, че трябва да ти е спокойно и хубаво при Човекът . Но при мен не е така, наистина ми е хубаво, той прави страшно много и се старае, но просто дори и когато съм при него изпитвам някакъв страх, лек, но не мога да се оттърся. Има моменти, в които той е единствената причина да се усмихвам, и да си мечтая, и само за него си мисля . Но защо е така с този страх ..
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

вчера сте тръгнали, а днес знаеш, че те обича?
    Oo
    NOT LIKE THE REST

Любов

Наистина ти трябва да помислиш насаме със себе се това не е добре че не се чувстваш сигурна до него , но пък се обичате наистина помисли сама със себе си

Re: Любов

Цитирай Първоначално написано от lowexd
    Наистина ти трябва да помислиш насаме със себе се това не е добре че не се чувстваш сигурна до него , но пък се обичате наистина помисли сама със себе си
    Не сме били много време един до друг, може би в това е причината?

gruhhhh , тръгнали сме от 1 месец някъде .. не е днес - вчера
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Re: Той.

Цитирай Първоначално написано от youarehotnyouarencold
    , на няколко пъти се канехме да се видим и сега стана, два пъти. Вече бяхме станали страшно ..
    NOT LIKE THE REST

Re: Той.

Цитирай Първоначално написано от gruhhhh
    Цитирай Първоначално написано от youarehotnyouarencold
    , на няколко пъти се канехме да се видим и сега стана, два пъти. Вече бяхме станали страшно ..
    Да, "сега стана" .. нямам предвид "сега" като уточняващо за днес, вчера, тези дни.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Сигурна ли си, че изпитваш страх, когато си с него? Защото така като гледам е твърде вероятно да е някакво съвсем друго чувство, което просто не можеш да обясниш.
    Пък знам ли...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Сигурна ли си че това е точно страх ? Според мен е някакъв вид тръпка,щастие че си с него.

Фен
    Град
    sofiq
    sporet men se strahuvash edin den da ne te ostavi sporet men de ne znam ?
    dont't fuck with me

Супер фен Аватара на badsector
    Каква сигурност очакваш да ти донесе той? Финансова и да гледа децата Аре ся на тия години сигурност ще търсиш. Изживей си връзката като хората, ще имаш още много след това.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Провери в криминалната хроника, може би е сериен убиец.

Голям фен Аватара на xinfamous
    излез от филма,лапе
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на fen7asy
    куул стори, бро
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си