- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да направим УСПЕШНО тема в раздел СЕКС!
Реших да направя една тема - КАК СЕ ПОСТВА ТЕМА. Писна ми , хора всеки ден да питат едни и същи неща , независимо от това , че има абсолютно същата тема под тяхната. А да не говорим , че във ВАЖНИТЕ ТЕМИ пише всичко. Е да , ама никой не ги поглежда.
1. Описателно заглавие
-Липсата на описателно заглавие говори лошо за самите вас. Заглавие от сорта - "Плс хелп" са често срещани. Най-много да ви се подиграват над темата. Трудно ли е да опишете проблема си с 2-3 думи.
2. Езика и етикета на държание в интернет
-Задължително е да пишете на кирилица. Независимо от проблемите Ви със флекстайпа може да ползвате онлайн кирилизатор - http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.ph p (махнете мястото между ph и p.
-Не е нужно да слагате абсолютно всички пунктоационни знаци , но поне пишете правилно без смешни правописни грешки , като - Сигласен сим , Тиче ми , Куга ми иди...
3. Съдаржание на темата
-Описвате проблема си точно с всички подробности , като не изкривявате , просто защото не искате да чуете верния отговор.
-Повече от едно "плс хелп" не се приемат!
-Пренебрегвайте простаците с подигравки. Не спорете с тях.
-Разкрасяване на случилото се също не се приема.
-Не разказвайте вицове.
4.Правилно използване на търсачката.
-Много хора не знаят къде е търсачката. Тя се намира малко трудно , но ако прочетете това ще ви е много полезно. Натискате на бутона "Форум" - най-горе. Под горещите новини ще видите - Начало , ТЪРСЕНЕ (Ай стига бе !) Потребители и т.н. Като го цъкнете и хоп - ТЪРСАЧКА. (Разбулените тайни на магията
)
5. Фейк теми
С фейк темите , някои хора избиват комплекси във форума , защото просто не са забавни в реалния живот. Не бъдете от тях, защото понякога по-този начин прецаквате , някой който наистина може да има този проблем. Ако той потърси отговор , то ще попадне на вашата тема и няма да разбере АБСОЛЮТНО НИЩО , от всички смеещи се емотиконки по-надолу.
Надявам се съм помогнал с нещо. Темата съм я писал лично аз и не е копирана от другаде - за хейтърите...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Hostis Honori Invidia