.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Иска ми се....

Много ми се иска да променя външния си вид за новия сезон... нещо като refresh...но не знам точно какви промени да направя.И така де-искам съвети
    So far away...

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Прическата, стилът на обличане (нещо свежо), веждите (ако не си ги харесваш). За тялото - може да отслабнеш, ако ти трябва (ограничения+спорт=златнат формула). Ако не носиш грим - спирала, молив, сенки. Маникюр, педикюр, ала-бала...

Супер фен Аватара на pressiana
    Гледай в youtube пролетни и летни прически. Ако имаш дълга коса, това е начинът да я разнообразиш. Другото ми предложение е да влезеш в един от онези сайтове, където по своя снимка правиш промени, за да видиш как ще изглеждаш - примерно този сайт. Ако не искаш да е само косата - купи си нов парфюм, пролетни и летни аксесоари, лакове за нокти. Давам ти линк към любимия ми блог - цък - тук има много модни съвети и т.н.
    Надявам се, че съм помогнала.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Нито знаем как изглеждаш,нито какъв ти е стила ... Как да ти кажем к'во да промениш?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Като ти дойде музата ще дойде и промяната! Няма смисъл да се мениш само заради мнението на околните...

Смяната на прическата променя изцяло излъчването ти,идва лято можеш да си подкъсиш косата и да я боядисаш в 1-2 нюанса по-светъл цвят.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Смяна на прическата, цвета на косата.
    Промяна на формата на веждите.
    Маникюр, педикюр, ноктопластика.
    Един хубав шопинг за избор на дрехи, обувки, аксесоари.
    Промяна на теглото.
    Избор на подходящ летен грим.

Всъщност какво по-точно искаш да промениш ?

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    По много начина можеш да... refresh! Можеш да си смениш прическата, да си подновиш летния гардероб с някои нови неща, да си накупиш различни гривнички, герданчета, които да са свежи според сезона все пак... Може да си измислиш подходящ грим, можеш да си оформиш веждите (ако не са оформени вече), маникюр и т.н. Като цяло бих те съветвала от изброените неща да направиш, това което най-много ще ти отива!

Искаш ние да те променим ли?
    Нямаш ли си собствено мнение? Ако е така иди в пълна промяна
    Тука почти всички сме различни, всеки ще ти даде различен съвет няма да можеш да направиш комбинация.
    Важно е да знаеш, че когато започнеш да се променяш, трябва да го правиш защото ти самата искаш и да се заемеш сама с новият облик, който искаш да заемеш, защото в крайна сметка сама ще си го 'носиш'

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Нито знаем как изглеждаш,нито какъв ти е стила ... Как да ти кажем к'во да промениш?!
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    !!

Както преди мен казаха, ако нямаш собствено мнение, се довери на сляпо на някой друг (като пълна промяна например).. Нали знаеш че като кажеш "искам" и от самосебе си няма да стане, или го правиш или не, така да си говорим на теория не става
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си