- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъпичко
мн лошо се получи.. даже незнам закво го публикувах тук ама ми се стори най-близко до историята.. седя си аз в рейса и зад гърба ми едно момиче.. мн яко момиче ии по едно време някой ме ръчка и се обръщам да видя кво става а тя се усмихна и каза извинявай (демек здрасти аз съм ****) амаа аз просто се обърнах .. що се обърнах .. лош дъх ;x мн зле .. дъвчех дъвка от 3-4 часа сигурно и ми беше кофти в устата ;д
П.С. не искам някви съвети просто пиша темата за забавление или пък кво бихте напраили вие ;п
Лош късмет, брато...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пусна темата, за да си направиш анти-реклама ли, кво?
На момичето сигурно ѝ е станало тъпо. Браво.
аз лично много мразя хора с ниска лична хигиена :/
То на всеки нормален човек са му противни. В сряда минавам покрай националния стадион и там хиляди хора са се събрали за финала за купата на България. Е немаше такава воня на вкиснато и на пот. Хубаво топло беше, ама тия хора явно не се къпятПървоначално написано от galet0
![]()
Следващия пут яж чесън![]()
е добре де вие не четете ли .. хигиената си и е имам просто в края на деня нямах дъвка![]()
Логиката ти е желязна обаче....Първоначално написано от badsector
![]()
кофти ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3