- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Все аз
Кво им става на тия родители ;х Независимо какво съм направила и чия е вината, все аз го отнасям... Напоследък винаги си намират повод да ми се разкрещят, дори и да е напълно неоснователен.
Примерно преди няколко дни майка ми се прибра, докато си изправях косата и ме помоли да ида за аспирин .. Питах я дали може преди това да си доизправя косата и тя каза "Да" ... След малко отивам да и искам пари да сляза до аптеката, а тя ми се разкрещя защото не съм отишла на момента![]()
Тази сутрин докато спях.. баща ми нахълта в стаята и ми изкрещя да съм намерела диадема и да съм я занесяла на майка ми ... аз докато се осъзная (защото спях) .. майка ми влезе в стаята и почна да ми крещи, защо не съм и занесла диадемата.
Какво им става.. за всичко ми крещят, за всичко ме наказват .. все аз съм им направила нещо и дори не знам какво е ;х Който и да направи нещо в тая къща, все аз го отнасям.. независимо дали съм виновна или не.
Крещи им и ти! :д
Иначе отдели време и говори отделно с всеки от тях, като му обясниш, че не ти е приятно как ти говорят/се държат с теб. Ако те е срам, кажи на някой близък /леля, чичо, баба, дядо/ да им се скара.
Saatana! Vittu! Perkele!
Не си единствена на мене баща ми ми се разкрещя защото майка ми обърна една чашка с люти чушки и ми се развика как съм можела да съм толкова безотговорна въпреки че даже не седях до чашкатаразвикай им се и ти аз така правя не ги слушай и ги питай (с висок тон) защо винаги тебе обвиняват? Майка ти да не е саката (с извинение) че не може сама да си намери диадема
![]()
Нарича се критическа : D
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
rammstein123, много добър съвет![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз съм си изградил пасивното умение - "Игнорирай родител". На трето ниво ми е.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Върши страхотна работа!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Обясни им като възрастен на възрастни.
Кажи им, че е доста грубо да те събуждат за глупости. Недей да мрънкаш, да се тръшкаш и да се инатиш, кажи им го с нормален тон, може би дори малко шеговито, за да си вземат бележка. В крайна сметка родителите не винаги са прави /както те си мислят/ и е твоя работа да им кажеш, защото никой няма да го направи вместо теб.![]()
Пубертет- това е когато родителите започват да стават странни!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
майка ти е надула корема от друг човек или си осиновена
Изнервени са!
И моите родители от време на време ги избива на дивотия, обаче им свикнах и започнах да се шегувам с тях, когато ми се развикат за нещо, което не съм направила. Явно и те осъзнаха колко смешно е държанието им, за това сега всичко става на шега![]()
И спря да се върти за миг земята..
Кво да ти кажа...Не е мн по-различни и при нас.Крещят ми за щяло и не щяло за тва,че примерно не съм си прибрал 1 чаша от стаята или всякви такива глупостиЯвно е просто от възръстта.Баща ми от 4-5 години(сега е на 45),тотално се промени и изперка
Явно е от възръстта.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Дам.Първоначално написано от onestar
Аз нямам такива проблеми с родителите ми, но често прилагам това учение за останалата част от родата - главно чудовищните баби.
Моите двамата са същата работа. Както се държат нормално и изведнъж почват с т'ва отвратително държание, без никаква причина. Вече си мисля, че го правят нарочно.![]()
Все едно търсят за какво да се развикат..
При мен варианта "разговор" не върши работа, тъй като освен баща ми да ми се развика още повече друго не постигам..![]()
Съвета ми е да не им обръщаш внимание. Понякога просто решават да ти "вдигнат мерника", но след седмица-две се оправят.
Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не знам дали имаш сестра или брат,но повярвай ми-когато имаш е още по-кошмарно.Всъщност при мен не е точно с родителите..По-скоро от страна на бабите и дядовците.Но в последно време и от родителите ми дори..Аз не мога да търпя и просто отвръщам на огъня с огън,но това не води до хепи енд,да знаеш![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain